Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Pontiac Grand Prix Specifikationer

Den Pontiac Grand Prix var tillverkad av General Motors från 1960-talet till 2008. Detta sedan började som en stor lyxbil med en kraftfull V-8 motor och påkostad interiör. Under åren utvecklades bilen till ett överkomligt och bekvämt mindre coupe som fortfarande erbjuds en kraftfull åktur med V-6 och V-8 motorer. De angivna specifikationerna är specifika för den senaste modellen gjorde år. Effekt och funktion

Basmodellen har en 3,8 liters V-6 motor med 200 hästkrafter vid 5.200 rpm och ett vridmoment på 230 Ib per fot vid 4000 rpm. En multipoint bränsleinsprutning trycker bränslet genom motorn för att ge maximal effekt. Den GXP modellen har mer kraft med en 303-hästkrafter V-8 motor. Fordonet levereras med en oberoende strut framvagn och multilink individuell fjädring bak. Fyra skivbromsar med två ventilerade skivor och elektronisk bromskraftfördelning ge säkerhet på detta fordon. Servostyrning ger kontrollen att styra Grand Prix.
Bränsleekonomi och Cost

2008 Grand Prix kommer med en 17-liters bensintank. Bilen genomsnitt 18 miles per gallon i staden och 28 mpg på landsväg. Enligt Department of Energy, till den genomsnittliga kostnaden fylla upp detta fordon i december 2010 kommer att köra dig $ 43,76. Det genomsnittliga värdet för en begagnad 2008 Pontiac Grand Prix, enligt Edmunds, varierar från ca $ 12.000 till $ 17.000.
Interiör och exteriör Mått

Två utföranden fanns tillgängliga på 2008 Grand Prix - basmodell och GXP. Denna fyradörrars sedan kan sittplats fem passagerare i en inre passagerarvolym som mäter 114 kubikfot. Det finns gott om plats för din last i den tilldelade lastutrymme som har en volym som mäter 16 kubikfot med sätena fram och ett rymligt 45,7 kubikfot med baksätena nedfällda. Tonade rutor täcker sida fram och fönster passagerare, och bakrutan kommer med en inbyggd defogger. De halogenstrålkastare är varselljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137734.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.