Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för en '08 WRX STI

Den 2008 Subaru Impreza WRX STI var en liten, femdörrars sportbil med den mest kraftfulla motorn i Impreza linje. Den all-wheel-drive WRX STI har varit med i olika mästerskap rally biltävlingar. IIHS gav 2008 Impreza WRX STI betyget "Bra" i alla dess förskjutna främre krocktester. Motor och bränsle

2008 WRX STI hade en 2,5-liters, boxermotor fyrcylindrig motor med 205 hästkrafter vid 6000 rpm. Motorn producerade 290 foot-pounds av vridmoment vid 4.000 rpm och hade ett kompressionsförhållande på 8,2 till 1. Den borrning och slaglängd mätte 3,92 inches med 3,11 inches. Detta trim nivå kom bara med en sexväxlad manuell överväxel. STI WRX fick 17 mpg i staden och 23 mpg på landsväg. Addera Storlek och mått

Impreza WRX STI vägde £ 3395. och hade en hjulbas på 103,3 inches. Den främre spåret var 60,2 inches, medan den bakre banan mätte 60,6 inches. Bilen var 173,8 inches lång, 70,7 inches bred och 58,1 inches tall. Markfrigång var 6.1 inches och svarvning diameter var 36,1 meter. Den WRX STI hade plats för fem passagerare.
Säkerhetsfunktioner och betyg

WRX STI hade föraren, front-side, passagerar-och side-gardin krockkuddar . Effekt dörrlås och fönster var också standard. Barnsäkerhetsspärren var närvarande på alla dörrar. Bilen hade en all-wheel, låsningsfria bromssystem och ett fordons stabilitet systemet för ökad precision på vägen. Ytterligare försiktighetsåtgärder ingår en elektronisk funktion Brake Assistance, antispinn, differentialbroms och diffspärr. Förutom de IIHS betyg, gav NHTSA WRX STI perfekta betyg i förar-och passagerar krocktester.
Övriga funktioner

WRX STI kom standard med farthållare, en varvräknare och tilt styrning. Ratten var läder med reglage monterade på den. En däcktryckskontroll och trippmätare tracker var både i instrumentpanelen. Sätena var läder och den andra raden viks tillbaka för att skapa mer utrymme för last. En insynsskydd och spännband ingick också. Total lastutrymme var 19 kubikfot och total passagerarutrymmet var 94,4 kubikfot. Den WRX STI kom med en CD-spelare, CD-växlare och AM /FM-radio. Ett GPS-system och subwoofer var frivillig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138367.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.