Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Nissan Altima Alternativ

Den 2011 Nissan Altima är en medelstor sedan erbjuds i fem trimspacklingar. Basmodellen är en 2,5 men sällan bedrivs återförsäljare partier. De flesta handlare börjar med 2.5 S flytta upp därifrån till 2,5 SL och 3,5 SR. En Altima Hybrid är också tillgänglig. Alla modeller har en intelligent, Keyless tryckknapp start och en kontinuerlig variabel transmission (CVT) utformade för att maximera bränsleekonomin. 2,5 S och SL

Alla Nissan Altima linjer har en 175 hästkrafter, 2,5 L, fyrcylindrig motor. Manuellt läge, som också finns på alla modeller, tillåter föraren att växla en automatlåda upp eller ner i växeln utan att behöva använda en koppling. Den 2,5 S funktioner elfönsterhissar, dörrlås och utanför speglar och en fjärr-manövrerad trunk release. Luftkonditionering och i kupén mikrofilter är också standard på alla klippningar. Sex krockkuddar är standard liksom en AM /FM /CD-radio med två extra ingångar och sex högtalare.

2.5 SL tillför ytterligare funktioner som inte finns tillgängliga på 2,5 S som lädersäten, uppvärmda framsäten, en makt förarstol, 16 tums aluminium-fälgar, automatiska strålkastare och en automatisk avbländning backspegel som har en kompass som ingår i det. Den 2.5 SL trim linje kan också förses med en glidande måne tak. The 3.5 SR har en större motor men alla trim funktioner i 2.5 Addera 3,5 SR

SL och är Nissans högsta trim linje tillgängliga på Altima. Bilen erbjuder en 3,5 L, V6 sexcylindrig motor med en sport-fjädring. Hjulen, som är 17-tums aluminium, är lite större än 2,5 SL. Viks och uppvärmd utanför speglar med elektroniska blinkers i spegeln ansiktet är en ytterligare uppgradering endast tillgänglig på denna trim linje.
Hybrid

Edmunds rapporterar att Altima Hybrid invändig komfort är lika med Ford Fusion Hybrid och bättre än Toyota Camry Hybrid, som är både konkurrenter till Altima Hybrid. Vid nio kubikfot är bagageutrymme på hybriden något mindre än de andra Altimas linjer, som funktionen 15 kubikmeter utrymme. Den Altima Hybrid har en 158 hästkrafter, 2,5 L fyrcylindrig motor med en 40 hästkrafter elkraft motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135837.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.