Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att hålla reda på bilolycka Information

Bilolyckor är oväntade och kan vara mycket stressande. Om det finns skador på ditt fordon eller om du har skador, är det viktigt att hålla organiserade register om olyckan. Inkludera information som förklarar detaljerna om olyckan, identifierar de fordon som deltar i den, och nämner konsekvenserna av olyckan på ditt liv. Förvara all information väl organiserad i en tillgänglig plats. Saker du behöver
Binder
Mellanväggar med flikar
Pocket mappar för bindemedel
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
Tracking Auto
Olycka Information
1

Ta fotografier av olycksplatsen, inblandade fordon, och eventuella skador. Se till att dina bilder är tagna tillräckligt nära motivet för att skildra detaljer tydligt.
2 kontakt

Request och försäkring information från alla parter inblandade i olyckan. Få namn och emblem antal polisen tillsammans med namn och telefonnummer till vittnen. Addera 3

Organisera informationen när du kommer hem. Använd ett bindemedel för att skapa en plats för din olycka information. Placera avdelare i det. Label sektioner för olyckor detaljer, skada information, juridisk korrespondens, och försäkring dokument företag.
4

ut eller utveckla fotografierna snabbt och ange tid, datum och plats för bilden. Förvara fotografierna på en säker plats där de inte skadas eller ändras.
5

Fråga polisen om en kopia av olyckan rapporten. Placera olyckan rapporten, din egen skriftlig redogörelse för vad som hände, och all annan information om olyckan i olyckan informationen avsnittet. Innehålla namn på vittnen och andra personer i olyckan med sin kontakt och försäkring information ..
6

Lägg all information relaterad till din skada i en annan del av bindemedlet. Detta kan omfatta medicinska räkningar, korrespondens från läkare, och en logg som beskriver hur du känner och eventuella begränsningar som orsakas av skadan.
7

Placera eventuell juridisk korrespondens i den tredje delen av bindemedlet. Detta bör omfatta regelbunden domstol datum eller meddelanden av andra förfaranden. Om du använder en advokat, sätta namn på företaget och ditt primära advokat på framsidan av avdelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138265.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.