Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1989 Honda Civic Hatchback Specifikationer

Honda Civic har historiskt varit en bränslesnål sedanmodell. I själva verket var det en av de första fordonen att passera utsläppen krav för Clean Air Act från 1970. Honda behöll detta bränsle-effektivitet i de följande decennierna. År 1989 släppte Honda Civic i ett antal olika modeller, inklusive en vanlig kombi. Engineering och bränsleeffektivitet

Med ett original pris på $ 6385, var Hatchback den billigaste Civic-modellen. Ändå var det en av de mest bränslesnåla av '89, kan 34 miles per gallon i staden och 38 på motorvägar. Dess bensintank kunde hålla 11.9 liter. Det innehöll också en E-EF9 ram med tre dörrar (inklusive kombi) och en 1,5 liter, 72 hästkrafter. Addera Chassi /Transmission

standard Civic hatchback kom med en fyra-växlad manuell växellåda standard, även om konsumenterna kan uppgradera detta till fem-växlad eller automatisk för en extra kostnad. Även standarden var framhjulsdrift, en ventilerad skiva bromssystem och dubbla triangellänkar stabilisator suspension.
Mätningar

1989 Hatchback rymmer fem personer, men det ger mindre utrymme för varje person än andra Civic modeller. Front benutrymme är 43 inches och baksätet benutrymme är 30. Hela bilen är 156 inches i längd och 52 cm i höjd.
Convenience

Även 1989 Hatchback köpare kunde uppgradera bekvämlighet alternativ, fanns det vissa funktioner som kom standard. Detta inkluderar värme, AM /FM-radio och säten vinyl. Alternativ ingår luftkonditionering, en kassettbandspelare, elektriska fönsterhissar och servostyrning. Spoilers och aluminiumfälgar fanns också tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136713.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.