Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1988 Nissan Maxima Vänster Komponenter sidodörr

1988 var det sista året för den andra generationens Maxima kropp stil. Det var också det sista året Kombi erbjöds. Vänster-och höger-sidoluckan är i princip samma på denna bil, med undantag av förardörren. Förardörren har fler elektriska knappar än de andra dörrarna. Detta inkluderar ett fönster lås som kontrollerar passagerarnas förmåga att flytta sina fönster med knappar. Även med alla elektriska komponenter, är det fortfarande relativt få bitar som utgör dörren. Dörr Exteriör

utsidan av dörren består av en metall hud, handtag och spegel. Beroende på kroppen stil och trim nivå, exteriör trim på dörren och spegeln kan vara svart eller målad i samma färg som bilen. Till exempel hade 1988 Maxima SE Black Mirror ryggen och kroppen gjutning, medan GXE fått färg-matchande body lister och speglar. Dörrhandtaget färgen var också beroende av trim nivå. SE hade svarta handtag, medan GXE hade färg-matchande handtag.
Door Interiör

Interiören av dörren består av tyg och plast bitar, och kan ha vissa metalldetaljer, beroende på trim nivå. Det finns ett handtag som används för att frigöra dörren spärren, ett armstöd med knappar för fönster och lås, högtalare och en dörr ficka. Det finns inte så många interiör färgalternativ som exteriör. Men alla erbjudanden utformade för att se bra ut tillsammans. Denna begränsade val är också bra för när vi letar efter reservdelar, eftersom det finns en större chans för att hitta rätt del i rätt färg.
Elektrisk Panel
< p> Den elektriska knapp panelen på vänstra sidodörrarna skiljer sig från höger i den meningen att den chaufför-side dörren har fler kontroller än någon annan i bilen. De bakre vänstersidiga dörr kontrollerna är desamma som de på den högra sidan av bilen. Knappar på varje dörr kan flytta fönster upp eller ner, eller låsa eller låsa upp bilen. Förarsidan har också en automatisk ned-knappen för fönstret, vilket innebär att du trycker på knappen för en kort skur kommer att tillåta fönstret att gå ner hela vägen. Också på förarens panel är en knapp för att låsa alla andra fönster knapparna i bilen. Addera innanför dörren

Gömd mellan det inre och yttre paneler är det inre arbetet i dörren. Här är där ledningsdragningen för fönster, lås och kontroller spegel finns, liksom själva högtalarna. Om du skulle byta ut fönstren eller uppgradera högtalarna i din 1988 Maxima, skulle du behöva ta dörrpanelerna off.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138323.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.