Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Skillnad mellan Toyota Ascent & Conquest

infördes 1968, tjänar Toyota Corolla som en av de bäst säljande bilarna genom tiderna, enligt Edmunds Inc. Liten, billig och bränslesnål, dess enkla design och funktioner sörjer för köpare som vill ha en pålitlig men ekonomiska fordon. Ascent och Conquest är två av fyra Corolla specifikationer säljs bara i Australien. Varje option innefattar en kombi eller sedan version, och finns med fyra-växlad automatlåda eller sexväxlad manuell växellåda. Instrument och Reglage

farthållaren funktionen är den främsta skillnaden med på instrumentet och kontrollpanelen för varje fordon. Funktionen är standard på Conquest, men är en fabrik tilläggsalternativen på Ascent modellen. Ratten på Ascent består av en plast och uretan komposit, medan ratten av Conquest är stål med ett mjukt gummi yttre skikt.
Däck och fälgar
< p> De däck och fälgar av erövringen och modellerna Ascent är en av fordonens främsta skillnaderna. Vid 205 mm sig Conquest kombi däcken, till exempel, är bredare än de 195 mm däck på Ascent. De större däck och fälgar av Conquest tillåter den att utföra en större belastning än Ascent. Dessutom är Conquest däck gett ett "V" rating, medan stigningen däck har ett "H" rating. Betygen korrelerar till den maximala hastigheten på fordonet, vilket är 149 mph på Conquest och 130 mph på Ascent. Fälgarna av Conquest är gjorda av stållegering, medan Ascent fälgar är stål bara.
Safety

Nästan alla säkerhetsfunktioner för varje modell är identiska. Men främre och bakre sidokrockkuddar gardin är en post-tillverkning tilläggsalternativen till Ascent kombi-modellen. Krockkuddar fram också kan sättas till Ascent sedanmodell. Båda alternativen är standard på Conquest.
Sound System

Conquest har en fjärrkontroll ljudkontroll monterad på ratten. Ljudsystemet på Ascent kombi, dock endast ställas in av streck-monterad ljudkontroll. Funktionen är en add-on alternativ till Ascent sedanmodell. Addera Interiörlister och sittplatser

Conquest modellen ståtar lyx trim och premium trim på Växelspaksknoppar och andra inredningsdetaljer. Båda modellerna har ett fällbart bakre ryggstöd, justerbara säten och nackskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136063.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.