Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Bränslepumpen plats i en Mercedes C280

Mercedes C280 var en av det tyska märkets bilar ingångsnivå baserat på W203 chassi. Denna modell kom ut från 2001 till 2007, då W203 chassi ersattes av W204 chassi, vid vilken punkt Mercedes tappade C280-modellen. Den C-klass serie kompakta lyxiga sedaner konkurrerar direkt med BMW 3-serien. Bränslepump Plats

bränslepumpen i Mercedes C280 är i den bakre delen av bilen på passagerarsidan nära bränsletanken. Pumpen är i direkt anslutning till bränslefiltret under chassit på bilen bakom passagerarsidan, bakre hjulhus. Du kan öppna en svart plast dörr i hjulhuset med en 8-mm hylsnyckel som ger tillgång till pumpen för borttagning.
Funktion

funktion bränslepump är att leverera rätt mängd bränsle från gasen tanken genom injektorerna och in i motorn. En väl fungerande bränslepump gör detta med exakta tryck att se till att motorn får rätt mängd bränsle baserat på gaspådrag ingång.
Leverans

bränslepumpen i C280 levererar bränsle till en sugmotor 2,8 L V-6 motor. Denna motor är den mid-level motor erbjuds i Mercedes C-klass modeller av denna årgång. Det är över 2,3 L V-6 drivna C230 och under 3,5 L V-6 drivna C350 i form av prestanda.
Bränslepump Care

att få mest livslängd och optimal prestanda från din bränslepump, se till att inget sediment kommer in i din bensintank eller injektor linjer. Dessutom ska du inte köra din bil på en tom tank eftersom detta sätter din bränslepump enligt onödig stress, vilket orsakar slitage på tätningarna och skadar den totala prestandan för pumpmekanismens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138301.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.