Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1994 Saturn SL2 specifikation

Den 1994 Saturn SL2 kan vara en ersättning för dem som letar efter en äldre modell som används bil. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset var $ 11.795, enligt CarsDirect, och dess värde som en begagnad bil bestäms av dess tillstånd och antalet miles på bilen. Granska specifikationerna SL2 och underhåll register över särskilda SL2 i fråga kan hjälpa dig att besluta om att köpa fordonet. Prestanda

standard motor på 1994 Saturn SL2 är en 1,9-liters, rak fyrcylindrig, 124-hästars motor. Bilen har en femväxlad manuell växellåda med överväxel och en 12,8-liters bränsletank. Den har ett betyg bränsleekonomi på 25 miles per gallon i staden och 35 mpg på landsväg.
Hantering

SL2 är en front-wheel-drive bil med främre stag och främre och bakre krängningshämmare. Det har skivor fram och bak trumbromsar, och alla fyra hjulen kräver P175/70SR14.0 all-season däck.
Exterior

SL2 är en fyrdörrars bil som mäter 176,3 inches lång, 67,6 inches bred och 52,5 inches hög och har en hjulbas på 102 inches. Färgval är svart, vit, tranbär och blått. Backspeglarna är manuellt.
Säkerhet

Panel mätare varna förare av motorproblem som onormal vattentemperatur och oljetryck, och en varning ljuder om du lämnar nyckeln i tändningslåset. Bilen har en främre krockkudde på förarsidan bara och ett bakre avfrostningssystem. Bakdörrar har barnsäkerhetsspärr att hindra att dörrarna öppnas när låset aktiveras. Addera Interiör

En konsol separerar främre skålade säten och baksäte vika ner att ge tillgång till stammen. Du kan justera halvsittande av framstolarna och höjden på förarstolen. De fyra högtalare AM /FM stereo har en klocka och möjlighet till en kassett eller CD-spelare. Det är en last ljus i heltäckningsmatta bålen området, och en knapp inne i bilen öppnar bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136527.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.