Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Typer av Mercury Cars

Kvicksilver är en biltillverkare som ägs och drivs av Ford Motor Company. Den biltillverkare har producerat många fordon under hela sin historia men i den moderna eran lineupen av fordon har krympt avsevärt. Som av 2010, erbjuder Mercury bara fyra modeller för hela sitt sortiment av fordon, även om dessa modeller är uppdelad i bensin och bensin-elektriska hybridfordon. Mercury Sedaner

Som av 2010, erbjuder Mercury två sedanmodeller stil bil --- Milano och Grand Marquis. Mercury Milan är den mindre av de två sedaner och sport en I-4 2,5 liters 16-ventil Duratec motor som får omkring 33 miles per gallon på motorvägen. Den Milano finns även med en 3,0 liters V6 Duratec motor, som kan ta emot blyfri bensin eller E85 alternativt bränsle.

Mercury Grand Marquis har stora sammanträdet utrymmen, läderklädsel och anländer lager med en V8-motor som levererar 224 hästkrafter. Liksom vissa konfigurationer av Milano, är Grand Marquis kunna köra på blyfri bensin eller E85 alternativt bränsle. Fordonet är också en av de enda sedans i sin klass för att fungera med bakhjulsdrift. Addera Mercury stadsjeepar

Som av 2010, två sport utility bilmodeller är tillverkas av Mercury --- Mariner och bergsbestigare. Mariner är mer kompakt för de två SUV-modeller och erbjuder föraren både helt blyfri bensin och flexifuel-E85 alternativ för bränslepåfyllning behov. Kännetecken för denna Mercury modell är add-on funktioner som röst-aktiverade GPS, finns restriktiva körläget för tonåringar och "aktiv parkeringsassistans" teknologi för att hjälpa förarna parallella park.

Mountaineer ståtar rummet tillräckligt att passa sju och ändå behålla ett stort lastutrymme. Den stora SUV har ett antal funktioner som hjälper föraren att kompensera för sin storlek som "Roll Stability Control" som övervakar däcktrycket för att upprätthålla ett aktivt grepp mot vägbanan. Den Mountaineer erbjuder också ett urval av V6 eller V8-motorer med en dragkraft på upp till £ 7040.
Mercury Hybrider

Kvicksilver har flyttat in i den moderna era med hybridteknik för flera av sina fordon. Som av 2011, Mercury Milan och Mariner finns i hybrid gas /el versioner. Dessa fordon ger ökad bränsleekonomi jämfört med traditionella gas och alternativa E85-motorer. Bränsleekonomi för Milan hybrid beräknas till 41 miles per gallon i staden och 36 mpg på landsväg. Bränsleekonomi för Mariner hybrid beräknas till 34 mpg i staden och 31 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136434.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.