Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Felsökning tändningslåset på en Nissan

En Nissan är en effektiv japansk bil med generösa gas körsträcka. Vid någon tidpunkt i livet av bilen, kanske du behöver för att bedöma ett problem med tändningslåset. Du behöver bara ett verktyg som kan köpas på någon Biltema för att slutföra denna uppgift. Avsätta ungefär en halvtimme för att felsöka i bekvämligheten av ditt eget uppfart eller garage. Saker du behöver
Voltmeter
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

titta under rattstången för att lokalisera säkringen panelen och öppna den.
Sida 2

Ta säkringen till tändningen starter ut med hjälp av diagrammet på gruppcentralen locket med säkringen avdragare.
3

Titta att se huruvida inte metallbandet är skadad. Om den är skadad, använd en annan säkring med samma amperetal att ersätta den.
4

Lyft upp motorhuven för att ställa in ratten på "volt" på voltmetern.

5

Kontakta strömterminalen på batteriet med blymönja belägen på voltmetern. Följ genom att röra den negativa polen på batteriet med den svarta ledningen på voltmetern.
6

Titta på teckenfönstret på voltmetern. Den bör läsas 12.4 volt från batteriet. Om displayen inte visar denna behandling, är batteriet ström. Om batteriet är fulladdat, kommer nästa problem att checka vara tändningen.
7

Kontrollera tändningen genom att placera nyckeln inuti och vrida det till "III" läge. Du bör höra ett klick när batteriet är ordentligt laddat och tändningen fungerar. Om du inte hör ett klick, då är det säkert att säga att tändningen inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138297.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.