Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Kännetecken på en 2007 Chevrolet Impala LT

Uppgraderingar för 2007 års Chevrolet Impala LT gav en sedanmodell fullt kapabel att konkurrera med utländska konstruerade bilar. Antalet säkerhet, bekvämlighet och motor funktioner gjorda för en lovande USA-tillverkade bilar. Säkerhetsfunktioner

2007 Chevy Impala LT har en rad funktioner som syftar till att främja föraren och passagerarnas säkerhet. Den har främre och bakre tak krockkuddar, förare krockkuddar fram, och passagerare krockkuddar front med etappvis utbyggnad. Dessutom är bilen utrustad med Auto Crash notify, som utvärderar bilen och meddelar en larmcentralen efter en olycka. Den har en skärm däcktryck och en startspärr som inte kommer att låta bilen starta om det har brutit in. Den har fyra skivbromsar och barn-sätets förankring. Bilen samlat femstjärniga betyg för chaufför-side och passenger's-side resultat i krocktester.
Bekvämlighet funktioner
funktioner

bekvämlighet i 2007 Chevy Impala LT läggs till den sedan överklagande. Bilen är fylld med en kompass och en extern temperatur monitor. Ett datorsystem övervakar medelhastighet och bränsleförbrukning. Den Chevy Impala LT levereras med servostyrning, belyst system för inresa, ett datoriserat informationssystem, och farthållare. Det erbjuder också höjdjusterbara säkerhetsbälten, samt höj-och sänkbara nackskydd på de främre och bakre sätena. Släng i främre och bakre läslampor och en knapptryckning elektriska fönsterhissarna, och du har en snygg och tekniskt innovativa sedanmodell.
Motor & ljudfunktioner

2007 Chevy Impala LT levereras med en 3,5-liters V6-motor som genererar 211 hästkrafter med en multi-point insprutning bränslesystemet. Beräknad förbrukning är 16 mpg i staden och 23 på motorvägen. Ljudanläggningen består av en AM /FM-radio och CD-spelare, med sex förstklassiga högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136541.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.