Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur öppnar jag en 1993 Toyota Celica Trunk ?

Stammen av en 1993 Toyota Celica erbjuder bekvämligheten med extra utrymme för saker som du behöver när du är på väg . Det är enkelt att öppna och stänga bagageluckan för lastning och lossning , och det kan göras på ett av tre sätt . Allt du behöver är bilens nyckel eller den trådlösa fjärrkontrollen . Vilken som helst av de metoder som fungerar bra och kan göras snabbt. Saker du behöver
Key specifik för bilen
Remote specifik för bilen
Visa fler instruktioner
1

in nyckeln i spåret i bagageutrymmet ( finns på baksidan av fordonet ) . Vrid nyckeln medurs tills det klickar . Stammen spärren släpper och du kan nu öppna bagageluckan . För en alternativ metod , gå vidare till steg 2 .
2

Tryck stammen knappen på 1993 Toyota Celica keyless inresa fjärrkontrollen . Det är den nedre knappen på fjärrkontrollen. Håll knappen nedtryckt tills stammen dyker öppen . Du kan nu helt öppna bagageluckan . För en tredje metod , gå vidare till steg 3 .
3

Öppna förarsidans dörr med nyckeln eller keyless inresa fjärrkontrollen . Leta efter en knapp med ett diagram av en bil till vänster om ratten. Bilen i diagrammet kommer att ha dess stam öppen. Tryck på den här knappen och håll den intryckt tills stammen dyker öppen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136261.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.