Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

BMW 325i Information

BMWs 325i var kronjuvelen i 3-serien samling, en topprankad sportsedan, efter att ha tjänat den högsta lovord från tidningar bil entusiast samt konsument forskningspublikationer. Under de nästan 20 år var det i produktion, ställ den standarden för andra i sin klass, känd för sin överlägsna hantering, pålitlighet och stilfull design. Det var den mest sålda BMW i USA historia

BMW 325i först blev tillgängliga på den amerikanska marknaden 1987. Den hade en 2,5 liters I6 (rak 6-cylindrig), 168-hästars motorn, vilket skulle kunna göra en mycket respektabel 0 Till 60 mph på 7,4 sekunder. Den "jag" stod för "bränsleinsprutning," ganska standard nu, men något att skryta om vid tidpunkten. I början av 1990-talet, fick 3-serien en ansiktslyftning: den nya designen var mindre hård, hade en lägre tyngdpunkt och mer kurvor och aerodynamiska linjer. Denna design har mestadels hållit samma upp genom den senaste medlemmen i 3-serien familjen, 335, med vissa smärre ändringar. Det sista året för tillverkning av 325i var 2006, som var tillgänglig med en mer robust 3,0 liter, 215-hästars motor och en Steptronic växellåda.
Kropp, motor-och Transmission

325i finns i flera olika kroppstyper. Det är en två-dörrars cabriolet (325ci), tvådörrars coupe, en all-wheel drive (325xi), en fyradörrars sedan - den mest populära - och slutligen, en fyrdörrars vagn. Motorerna på de tidigare versionerna var femväxlad, 2,5-liters I6 (inline 6 cylindrar). De nyare iterationer ger en mer robust 215-hästkrafter, 3,0 liter I6, finns i antingen en femväxlad eller en sexstegad automatlåda med en manuell alternativ (Steptronic), vilket gör det möjligt för föraren att gå mellan manuell och automatisk på vickning av en handled.
Recensioner

BMW 325i gjorde "Car and Driver s" topp tio lista ut ur grindarna, och stannade där varje år var det i produktionen. De 325i var också mycket väl emot av Consumer Reports vid dess införande, och genom sina år av produktion rankades högt av CR för tillförlitlighet, prestanda och andrahandsvärde.
Prissättning

Den senaste modellen av 325i, 2006, är prissatt strax norr av $ 17.000 enligt Edmunds "verkliga marknadsvärde." Verkliga marknadsvärdet bestäms av en kontinuerligt uppdaterad översikt över återförsäljare försäljningsdata över hela USA, factoring i lagernivåer, lokala försäljningskontor marknadsförhållanden och opublicerade försäljning incitament. <
Fuel Economy
p> BMW 325i är ganska effektiv när det gäller bränsleekonomi, speciellt med tanke på hur mycket effekt motorn ger ut. Det senaste året, 2006, erbjöd EPA bränsleekonomi av 18 till 21 mpg för stadskörning och 26 och den 30 mpg för landsvägskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136009.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.