Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Nissan Maxima Colors

Med en ursprunglig prislapp på ca $ 30.000, erbjuder 2003 Nissan Maxima en långt mer sofistikerad färgpalett än regnbågens färger av en 30-cent låda med kritor. De exteriöra färger av denna sedan intervall från svala nyanser av grått till varma brunt till djärva blues och varierar beroende på trim nivå av bilen, enligt Edmunds. Interiör färgalternativ varierar också med trim nivå. Grays och Silvers

Grays och silvers dominerar de exklusiva alternativen yttre, färgar av 2003 Maxima. Den kalla, dimmig morgon känsla av ren Silver övergångar till de blå-grå vågor av Sterling Mist och fördjupas till mörkaste gråa av Gray Lustre. Dessa tre färger finns för basen GXE, lyxig GLE och sportiga SE utföranden. Polerad Titan, fångar den blåaktiga skum stiger från ett stormigt hav och är bara tillgänglig för SE.
Svarta och vita

Nissan förbättrar grundläggande svart och vitt för 2003 Maxima. Lack Glacier Pearl erbjuder ljusstyrka av vitt med inslag av blått och grått för en slät yta medan Super Black frammanar djupet av en lightless natt. De två färgerna är tillgängliga för alla utföranden.
Djärva färger

Beyond grått, svart och vitt, djärvare exteriöra färger finns också. Solbelyst sand påminner om en lynnig, ljusbrun stranden och är tillgänglig för alla utföranden. Särskilt till GLE och SE utföranden, trollar Majestic Blue den sammetslena mörkret av djupaste skymning medan Merlot fångar rikedomen och värmen av dess namne.
Interiörer
p Det finns två inre färgalternativ standard för alla Maxima utföranden. Den Blond interiör trollar smidig, soldränkta sand medan Frost påminner om en himmel fylld med regn-svullna moln. En rik, inky svart är en extra invändig färg alternativ för GLE och SE utföranden.
Color Touch Ups

Bättringsfärg för 2003 Maxima kan vara köpt på en Nissan återförsäljare, enligt Sunbelt Nissan i Augusta, Georgia. En halv-ounce flaska liknar ett nagellack flaskan och applikator finns för ca $ 12 med en legitim Vehicle Identification Number, eller VIN. Detalj-och auto organ butiker kan också beställa Nissan färg att rymma större jobb, enligt Sunbelt Nissan. En liten skillnad mellan originalet och bättringsfärg kan vara synlig på grund av vittring av den äldre färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137215.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.