Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1991 Toyota Corolla Rod Bolt Torque specifikation

Toyota Corolla är en medelstora sedan med ett rykte om tillförlitlighet. Den 1991 Toyota Corolla var en del av den sjätte generationen av Corolla. Den 1991 Toyota Corolla bas, DLX, SRS och LE trim kommer med en 1,6-liters 102-hästars motorn. En mer kraftfull 1,6-liters 130-hästars motorn fanns med GT-S trim. De vridmoment specifikationerna för båda motorerna är desamma på grund av deras gemensamma förskjutning storlek. Rod Bolt och Vevaxel Torque

lagerhuset bultar på vevstaken har 36 ft-lbs av vridmoment. Förbindningsstången förbinder motorns kolvar till dess vevaxel. Bulten ansluter remskivan på vevaxeln har 87 ft-lbs av vridmoment. De ramlageröverfall bultar ansluter vevaxeln till motorblocket har 44 ft-lbs av vridmoment. Bultarna som förbinder flexplåten till vevaxeln har 47 ft-lbs av vridmoment.
Motorblock och topplock Vridmoment

bultar förbinder topplocket till motorblocket har 44 ft-lbs av vridmoment. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till cylinderhuvudet har 18 ft-lbs av vridmoment. Bultarna förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 14 ft-lbs vridmoment, och bultarna förbinder kamaxeln till cylinderhuvudet har 9 ft-lbs av vridmoment. Bultarna som förbinder kamkedjan till motorblocket och kamaxeln har 27 och 43 ft-lbs, respektive.
Oil Torque

Bultarna ansluta oljetråget till motorblocket har 3,5 ft-lbs av vridmoment. Bulten anslutningsröret oljeupptagning till oljepumpen har 7 ft-lbs vridmoment, och bultarna förbinder oljepumpen till motorblocket har 16 ft-lbs av vridmoment. Bultarna som förbinder hållaren olja sigill till motorblocket har 7 ft-lbs av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138226.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.