Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2005 VW Passat Specifikationer

Ursprungligen baserad på Audi 80 och senare A4, Passats erbjuder en touch av klass och stil som finns i mer avancerade tyska bilar. 2005 Passat var det sista året för den andra generationen. Volkswagen tappade kostsamma, åtta-cylindrig, W8 trim linje under 2005, vilket innebär att endast tre: GL, GLS och GLX. Alla var tillgängliga som sedaner eller vagnar. Motor och växellåda

GL och GLS modeller finns tillgängliga med antingen en 1,8-liters, 170-hästkrafter, V4 turbomotor med 166 mul-pounds av vridmoment eller en 2,0-liters, 134-hästkrafter, V4 turbodiesel med 247 mul-pounds av vridmoment. Den GLX är endast tillgänglig med en 2,8-liters, 190-hästkrafter V6 med 206 mul-pounds av vridmoment. Den 1,8-liters turbo finns med antingen en femväxlad manuell eller automatisk, överväxel, medan andra är tillgängliga med bara den automatiska. Turbo diesel modeller får ca 27 mpg i staden och 38 mpg på landsväg, medan andra får omkring 20 MPG och 30 MPG, respektive.
Fjädring och styrning

GL modellerna finns endast med framhjulsdrift, medan de andra finns också med fyrhjulsdrift, som är på heltid, fyrhjulsdrift. Med fyrhjulsdrift, centreradifferensen sinnena halka och omdirigerar kraften till de hjul som har bäst grepp. Det finns ingen fyra-låg växel tillgänglig. Samtliga modeller har en oberoende, multi-link, framvagn och en oberoende, dubbla triangellänkar, bak systemet. Alla chocker är gas-tryck, och det finns främre och bakre, krängningshämmare. Alla är utrustade med hydraulisk power-assist kuggstångsdrivna styrning.
Interiör och Space
Passats

rymmer fem passagerare på två uppvärmda framsäten hink och en bakre fällbara 60-40 bänken. Front passagerare har 41 inches av benutrymme och 38 i takhöjd, medan passagerarna i ryggen har 35 inches och 37 inches, respektive. Lastvolym bakom stolarna är 39 kubikfot, med fällda säten är det 56 kubikfot, och i bagageutrymmet är det 15 kubikfot. GL och GLS modeller har konstläder, med möjlighet till läder, medan GLXs har läder. Allt levereras som standard med ett soltak, premium stereo med CD-spelare, A /C, farthållare och lås makt och fönster. Standard på GLXs och tillval på de andra är bakre persienner och läderklädd ratt. Frivillig på allt är ett takräcke.
Safety

Alla modeller har fyra skivbromsar och fyrhjuliga, låsningsfria bromsar med stötdämpare och antisladdsystem , som hjälper återta kontrollen vid sladd och över eller under-kompensering. Sidokollision barer och passagerare och förare fram och sidokrockkuddar samt främre och bakre overhead krockgardiner är standard på alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137980.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.