Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Infiniti M35: Specifikationer

Den Infiniti M35, kombinerar flaggskepp sedan i Nissans Infiniti linje, premium lyx funktioner med en kraftfull motor. Oavsett om du anser säkerhet, motor specifikationer eller interna funktioner, kan den Infiniti M35 konkurrera väl med andra sedaner i sin klass. Säkerhet Specifikationer

Infiniti M35 innehåller ett antal säkerhetsfunktioner som lägger till bilens överklagande, såsom främre sidokrockkuddar, främre och bakre sidokrockkuddar gardin, och förare och passagerare krockkuddar med etappvis utbyggnad och sensorer som kan avgöra om sätet används. Dessutom levereras bilen med ett låsningsfritt bromssystem, ett Brake Assist program och elektronisk traction control. För att säkerställa att din bil inte kan stjälas, kommer startspärr systemet tillåter inte bilen att starta utan att bolaget gjorde viktiga. Släng i fyra skivbromsar och ett stabiliseringssystem och du har en sedan tillägnad föraren och passagerarnas säkerhet.
Inredning Specifikationer

Interiören i Infiniti M35 sedan ger 39.6 inches av främre utrymme, 37,8 inches av bakre utrymme, 44,2 av främre benutrymme, och 37,3 av bakre benutrymme. Neat specifikationer inkluderar en läder inslagna, elektroniskt justerbar ratt, liksom ett serviceintervall indikator, lågt däcktryck indikator, och en röst aktiverat system som inkluderar en telefon. Den smarta nyckeln automatiska system levereras med en tänd-starter och minne sätesinställningar, ger föraren möjlighet att skräddarsy körupplevelsen. Innovativa tekniska funktioner inkluderar en öppnare garageport och reglage strålkastare med skymningen censorer som automatiskt justera dina strålkastare intensitet.
Motor & Specifikationer Ljud

Drivs med en 3,5 liters V6-motor, vilket ger 303 hk, Infiniti M35 blir 17 miles per gallon i staden och 25 miles per gallon på motorvägen. Motorn ger 262 £-ft. av vridmoment och fordonet levereras som standard med en femstegad automatlåda. Fordonet har en RDS ljudsystem med satellitradio, och en sex-skiva fjärr cd-växlare som kan läsa MP3-filer. Din musik kommer att spela ut av sex premiumhögtalare omger insidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136548.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.