Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vilka lampor tänds på instrumentbrädan i en 2002 Honda Accord ?

Honda har tillverkat Honda Accord sedan 1976 . Den Accord började som en två - dörrars halvkombi och hade många lockande funktioner inklusive AM /FM -radio , en bakre bakruta och kombi fjärrutlösare . Den Accord har omformats vart femte år sedan det infördes , och den senaste makeover var med 2008 Accord . Den 2002 Accord var det femte året i 1998-2002 generationen . Mätare

ovanför ratten inuti instrumentbrädan mätarna visar hastighet, varvtal och mängden gas . Den delen av konsolen finns också ikoner som talar om när din bil behöver underhåll . Dessa är bakgrundsbelyst , vilket innebär ett ljus tänds och visar genom transparenta delar av mätarna .
Stereo

stereon sitter i mitten av instrumentbrädan under uppvärmning /luftkonditionering inställningar. Den enda delen av stereo i 2002 års Accord med belysning är displayen , där det spårnummer eller radiokanalen visas . De tuners , knappar spår och knappar justering inte har någon belysning men har vita målade ikoner .
Gearshift

växelspaken själv inte har belysning de drivande ikonerna har bakgrundsbelysning . Inkluderat är drivande , omvänd , andra , tredje och park ikoner för en automatisk Accord . Nödbromsen och mittkonsolen är inrymt nära växelspaken , men varken har belysning aspekter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137563.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.