Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2007 VW Jetta Standard Egenskaper

Ursprungligen utformad som en uppgradering på Volkswagen Rabbit, är VW Jetta en kompakt sedan. För 2007 års modell, året fanns nio olika trim stilar av Jetta. Olika funktioner kom standard beroende på trim stil av en specifik bil. Den lägsta priser 2007 VW Jetta var Value Edition 2,5-liters med ett av tillverkaren rekommenderat pris på $ 16,490 och en ursprunglig faktura pris på $ 15,886. Det högsta pris var Fahrenheit GLI utgåva med en MSRP av $ 27.880 och en faktura pris på $ 25,974. Motorer

Två motorer kom som standardutrustning på en 2007 Volkswagen Jetta, beroende på trim stil. Den 2,0 T, GLI och Fahrenheit GLI upplagor kom alla med en 2,0-liters rak fyrcylindrig motor som producerade 200 hästkrafter. Den hade 16 ventiler i en dubbla överliggande kamaxlar konfiguration. Alla andra versioner av 2007 Jetta hade en 2,5-liters inline femcylindrig motor som bedömdes vid 150 hästkrafter. Den femcylindriga motorn, också byggd med en dubbla överliggande kamaxlar konfiguration, hade 20 ventiler.
Transmissioner och Fuel Economy

2,0 T, GLI och Fahrenheit GTI kom med en sexväxlad manuell överväxel. Alla andra versioner kom med en femväxlad manuell växellåda som standard. Standarden bränsletank på 2007 VW Jetta hade en kapacitet på 14,5 liter. Alla modeller var framhjulsdrivna. Alla 2007 Jettas med femcylindrig motor och femväxlad manuell växellåda bedömdes av EPA vid 22 mpg i staden och 30 mpg highway. Den fyrcylindriga motorn med sexväxlad manuell växellåda tjänade 23-mpg city och 32-mpg highway.
Säkerhetsfunktioner

Många säkerhetsfunktioner kom standard på 2007 Volkswagen Jetta. Alla versioner hade en full uppsättning av sidogardin, passagerar-och förarsidan krockkuddar standard. ABS-bromsar och elektronisk broms bistånd kom också standard. Låsa differential-och antispinnsystem var standard på alla modeller. Alla utom Standard Edition-modeller ingår även ett fordonssystem antisladdsystem som standardutrustning. Effekt dörrlås, barn säkerhetslås och ett fordon stöldskydd var också standard på alla versioner av 2007 VW Jetta. Keyless inträde med fjärrlås och låsa var också standard.
Övriga funktioner

Alla utgåvor av 2007 Volkswagen Jetta ingår luftkonditionering standard. Farthållare, tilt styrning, en teleskopisk rattstång och en varvräknare var också standard över hela linjen. Gli och Fahrenheit GLI upplagor kom med en läderratt och ratt reglage standard också. Den 2,0 T, GLI och Fahrenheit GLI versionerna kom med en CD-växlare och alla andra trim stilar hade en CD-spelare. En andra raden fällbart säte var också standard liksom fönsterhissarna. Andra funktioner, såsom stolsjustering, eluppvärmda stolar och taklucka, var standard på vissa trim stilar, men inte på andra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138017.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.