Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Cadillac DTS Specifikationer

Cadillac har varit ett namn synonymt med lyxbilar ända sedan denna linje lanserades 1902. 2004 Cadillac DTS har en distinkt plats i historien som det var bilen används i invigningen parad för president George W. Bush. Det är den traditionella stor bil, som erbjuder en smidig och bekväm körning med massor av kraft, god hantering och exakt teknik. Motor och prestanda

2004 Cadillac DTS sedan har en dubbel överliggande kamaxel, V-8 motor med fyra ventiler per cylinder och en multi-point bränsleinsprutning. Den 4,6-liters motorn levererar 300 hästkrafter vid 6000 rpm och 295 foot-pounds av vridmoment vid 4.400 rpm. Bränsleeffektivitet körs på 18 mpg i staden och 27 mpg på landsväg. Bränsletanken rymmer 18 liter blyfri bensin.
Inredning Specifikationer

Cadillac DTS har farthållare, luftkonditionering med klimatkontroll och bakre kontroll, och en on- färddator att övervaka medelhastighet, återstående körsträcka baseras på aktuell bränslenivå och genomsnittlig bränsleförbrukning. De främre skålade säten är uppvärmda och justerbara i höjd, lutning och ryggradens komfort. En on-board Internetanslutning finns tillgänglig med röst aktiverande telefon och e-postsystem. Ett ljudsystem från Bose med AM /FM-radio och CD /kassett spelare levererar ljud genom åtta högtalare.
Dimensioner

2004 Cadillac DTS ger föraren och främre passagerare 39.1 inches av utrymme, 56,4 inches of hip rum och 42,4 inches av benutrymme. Passagerarna i baksätet har 38,4 inches av utrymme och 43,2 inches av benutrymme. Den totala inre volymen är 115,3 kubikfot. 2004 DTS har yttermått 207,2 inches i längd, 74,5 inches i bredd, 56,7 inches i höjd och en vändradie på 41,4 meter.
Säkerhet

Krockkuddar är utrustade för förare och framsätespassagerare. Power-justerbara nackskydd finns i både fram-och baksidan. Säkerhetsbälten införliva bältessträckare och är justerbar i höjdled i en tregradig hjuls systemet. Denna Cadillac har också fyra hjul låsningsfria bromsar och elektronisk antispinn med stabilitetskontroll och automatisk bakre fjädring utjämning. 2004 DTS sedan presterar bra i krocktester, med den övergripande bedömningen fyra fem stjärnor för främre och sidokollisioner där både främre och bakre passagerarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138085.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.