Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Ekonomi Vs. Kompakta Biluthyrning Definitioner

När du hyr en bil, har konsumenten ett val om fordonets storlek. Val varierar från mycket små bilar till stora lastbilar. Det är inte en vanlig definition inom biluthyrning industrin avseende bil storlekar. Sub-Compact

Några hyrbil företag har en sub-kompakt kategori. Enligt Avis, en sub-kompakt säten fyra personer och motsvarande en resväska och en portfölj. Det har inte farthållaren.
Ekonomi

biluthyrningsföretag som inte erbjuder sub-komprimerar vanligtvis erbjuder ekonomi bilar. Budget, till exempel, hyr ekonomi bilar som sittplats fem personer, och har plats för en liten, medium och stor väska.
Compact

Kompakta hyrbilar är vanligtvis något större än sub-compact eller ekonomi bilar. Enligt budgeten, sittplats fem och har plats för två små, två medelstora och en stor väska. Enterprise håller med om att den kompakta har lite mer utrymme.
Miltal


Enligt Avis och Budget, sub-kompakta bilar blir cirka 23 mpg i staden och 32 mpg på motorvägen. Ekonomi och kompakta fordon, enligt budget, få cirka 24 mpg city och 33 mpg highway.
Pris


Som av 2010, prisskillnaden mellan halterna av sub- kompakt, kompakta och ekonomin bilar är vanligtvis ungefär $ 1 per dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135946.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.