Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

'96 Accord Motorspecifikationer

I 1996 års Honda Accord kom i åtta modeller och trim. De två-dörrars Coupe kom i LX och EX trim. Den fyrdörrars sedanmodell kom i 25th Anniversary, DX, LX, EX, LX V6, och EX trim V6. Varje modell hade liknande interiör och specifikationer yttre, men varierade med avseende på motorn och specialfunktioner. Motor

1996 Honda Accord kom utrustad med tre motortyper: a dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), rak fyrcylindrig, en något mer kraftfull DOHC, rak fyrcylindrig, och en DOHC V6. De DOHC inline fyrcylindriga motorer presenterade 2,2-liters motorer med antingen 130 eller 145 hästkrafter. Den DOHC V6-motorn var 2,7 liter och hade 170 hästkrafter. Ju mindre kraftfulla fyrcylindriga motorn kom standard på alla modeller utom EX coupe och sedan, som presenterade den kraftfullare version, och LX och EX V6-modeller, som kom med V6-motor.
Transmission

Alla motorer kom med antingen en fyra-växlad automatisk eller fem-växlad manuell växellåda. Den manuella växellådan var standard med både coupe trim, och DX, LX och EX trim Sedan. Den fyrväxlad automatlåda kom standard med 25-årsdagen, genomsnitt LX V6 och EX V6 sedaner.
Bränsleeffektivitet

fem-växlad manuell växellåda 25 mpg i staden och 32 mpg på landsväg. De fyrcylindriga avtalen med automatisk växellåda genomsnitt 23 mpg i staden och 30 mpg på landsväg. De avtalen med fyra-växlad automatlåda och motorer V6 genomsnitt 19 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Alla modeller kom utrustade med en 17-liters bränsletank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136572.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.