Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 2005 Dodge Neon SRT-4 ACR

Den 2005 Dodge Neon SRT-4 ACR (American Club Racing) var den sportigaste av de tre trimmar tillgängliga för Neon 2005 och är en populär bil att "lura ut" genom lägga flashiga funktioner, prime jobb färg och lustgas (dikväveoxid används ökar i hastighet med extrem förbränning). Grunderna

under ACR paketet, framhjulsdrift 2005 Dodge Neon SRT-4 kompakta sportbil är en fyradörrars sedan med en 16-ventil, DOHC, turboladdad 2.4L, fyrcylindrig motor som producerar 230 hästkrafter och 250 foot-pounds av vridmoment. The Neon SRT-4 har en femväxlad manuell växellåda för on-the-fly växling med en tjänstevikt på 2900 £. De extra tjocka rotorer hjälpa fyrhjuliga ABS skivbromsar bromsa denna speedster och undvika skevhet från värme friktion, föra bilen till ett stopp från 60 km /h på mindre än 120 meter. Den genomsnittliga bränsleförbrukningen är 29 mpg på den öppna motorvägen och 22 vid stop-and-go takten i staden.
ACR Package

The American Club Racing (ACR) paket förstorar ratten för att ge det en nästan omedelbar känsla och kosta köparen en extra $ 1195 över basen SRT-4 pris. Ultralight 16-tumshjul kom lade med BFGoodrich 225/45ZR-16 däck och justerbara stötdämpare. Interiören är utrustad för att skydda föraren, som om han flög ner en racerbana, med ytterligare en störtbåge och selar sits. ACR-förpackade Neon SRT-4 lekte en lägre markfrigång, förstärkt av en större krängningsstång i baksätet.
Uppgraderingssatser

Köpare kan ta nytta av flera byggsatser Mopar uppgradering för att locka mer makt från deras srt4. Den främsta kit höjde produktionen av motorn till 265 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137755.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.