Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Ford Taurus specifikation

Ford introducerade Taurus 1985, och det blev den mest sålda bil det året. Denna bil omarbetades 1987 och blev den mest populära bilen i Amerika från 1992 till 1996. År 2000 var designen ändrats för att ge ström-justerbar broms och pedaler accelerator. Slutligen, år 2004, var den nya Ford Taurus släpps, komplett med en uppdaterad design som presenterade nya bakljus, ett ägg-lådan galler, en ny ratt och flera funktioner för både blinkers och vindrutetorkare. Modeller och Priser

År 2004 fanns det fem modeller av Ford Taurus, LX, SE, SES, SES Duratec och SEL, fortskrider från grundmodellen till top-of-the-line trim paket. Dessa fem modeller varierade något när det kom till särdrag. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset för 2004 Ford Taurus varierade från $ 19.945 till $ 23.740, beroende på trim nivå.
Ström

Alla fem modeller av 2004 Ford Taurus är utrustad med samma 3,01-liters V6-motor. Detta kraftverk ger LX, SE och SES modeller med 155 hästkrafter vid 4.900 rpm och SES Duratec och SEL-modeller med 200 hästkrafter vid 5.650 rpm. Motorn har en 3,5 tums-borrning, 3,10-tums slaglängd och ett kompressionsförhållande på 9.7:1. Alla modeller av 2004 Taurus har ett fyra-växlad automatlåda med överväxel. Detta fordon får i genomsnitt 20 miles per gallon i staden och 27 mpg på landsväg och är utrustad med en 18-liters bränsletank.
Funktioner

Standard bekvämligheter för 2004 Ford Taurus inkluderar luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och makt dörrlås. SES, SES Duratec och SEL modeller erbjuds även en valfri taklucka och lädersäten. SE-modellen var tillgängligt med elmanövrerade stolar medan denna funktion kom standard på SES, SES Duratec och SEL modeller. Varje modell kom med antingen en kassett eller cd-spelare, och många modeller kom med båda. Addera Safety

2004 Ford Taurus är en fyrdörrars bil med maximal sittplatser för sex. Alla modeller av detta fordon är utrustade med både förare och passagerare är sidokrockkuddar. ABS-bromsar är standard på SES, SES Duratec och SEL-modeller och är valfria på LX och SE-modeller. Traction control är en extra säkerhetsfunktion finns på SE, SES, SES Duratec och SEL modeller. National Highway Traffic Safety Administration gav 2004 Ford Taurus en drivrutin front betyg krocktest med fyra av fem stjärnor och en passagerare front crash test betyg fem av fem stjärnor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137566.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.