Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för en Subaru WRX

Köpare av 2010 Subaru WRX sedan erbjuds flera alternativ paket för att göra bilen verkligen sin egen. Audio fans kan välja tillval för subwoofers och förstärkare tillsammans med satellitradio kit, medan de som gillar en sportig klädsel kan välja lister kropp sida och sport galler i obsidian svart, mörkgrå eller blixtnedslag rött, bland andra. Andra populära alternativ paket inkluderar dubbla omslag Ändrör eller ett dimljus beskyddare kit. Motor och prestanda

Med multipoint bränsleinsprutning, ger Subaru WRX 265 hk vid 6000 rpm med 244 foot-pounds av vridmoment vid 4000 rpm. Den 2,5-liters, dubbla överliggande kamaxlar motorn har fyra ventiler per cylinder med variabla ventiltider. Bränsleeffektivitet är 18 mpg för stadskörning och 25 mpg på den öppna motorvägen. Kombinerad motorväg och stadskörning ger 21 mpg från 16,9-liters bränsletank.
Säkerhetsfunktioner

Subaru WRX har fordonsdynamik kontroll och ett antisladdsystem med 4 -wheel låsningsfritt bromssystem break-force distribution. Främre krockkuddar, side-gardin krockkuddar och frontal sidokollision krockkuddar är standard på WRX. Säkerhetsbälten i både fram-och baksäte är trepunkts, med främre säkerhetsbältena med bältessträckare och kraftbegränsare. Barnsäkerhetsspärren monteras på de bakre dörrarna. Den 2010 Subaru WRX uppnådde fem av fem stjärnor i frontal-effekt krocktester.
Mått

Subaru WRX är 173,8 inches i längd med en bredd 70,7 inches och en höjd av 58,1 inches. Invändiga mått inkluderar främre benutrymme på 43,5 inches, främre utrymme på 40,3, bakre benutrymme på 33,5 och bakre utrymme på 37,6 inches. Den lastkapacitet är 19 kubikfot med baksätet på plats, och 44,4 kubikfot med sätena nedfällda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138055.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.