Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man bär Verktyg i Yaris

Toyota Yaris är en liten kompakt sedanmodell som rymmer upp till fem passagerare. Även om det är kompakt, har bilen utrymme att bära viktiga verktyg som du kan behöva på vägen. Du vill aldrig vara utan några viktiga verktyg eftersom du vet aldrig när du kan behöva dem för mindre bilreparationer. Saker du behöver
Måttband Two-låda verktygslåda
Skruvmejsel
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Mät Yaris s lagerutrymmen om områdena är tomma. Du måste veta hur mycket tomt utrymme finns tillgängligt.
2

Hitta en verktygslåda för att lagra i lastutrymmet i bålen av Yaris. Den 2011 Yaris rymmer mer än 9 kubikmeter last. Ett litet, två-låda verktygslåda säkerligen kommer att passa i bakluckan.
3

Lägg verktyg i verktygslådan som du kan behöva på vägen. Lägg en lufttrycksmätare (digital eller analog) för att kolla lufttrycket i däcken, en skiftnyckel för att dra åt skruvarna, och trattar för att lägga till olja och andra vätskor i bilen utan trassliga spill. När du har fyllt i verktygslådan, förvara den i bagageluckan.
4

lagra små verktygen i facken ligger framför ratten. Denna plats är lämplig för verktyg såsom en skruvmejsel eller ett måttband.
5

insticksverktyg i reservdäcket facket i bagageutrymmet om du inte bär ett reservdäck. Långa, tunna verktyg är en perfekt passform i det utrymmet.
6

Lägg små verktyg till handskfacket ligger framför passagerarsätet. En liten ficklampa passar i handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138347.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.