Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Honda Accord Funktioner

Honda Accord har ett långvarigt rykte att bära en rad prestanda funktioner, på toppen av att vara extremt pålitlig. Oavsett om det är fantastiskt ljud, säkerhet eller bekvämlighet funktioner, har Honda Accord många innovativa funktioner som hjälper bilen förbli en bil häftklammer. Säkerhetsfunktioner

Honda avtalen har en lång historia av att vara säkra och prisvärda bilar. Vad bidrar till detta begrepp är de grundläggande standardfunktioner som följer med bilen. Sådana säkerhetsfunktioner inkluderar ett däcktryck övervakning som varnar dig om en brist i dina däck, liksom förare, passagerare och sido krockkuddar. För konsumenter med småbarn, barnsäkerhetsspärr ge en nivå av mental lätthet och komfort. Andra extra säkerhetsfunktioner såsom varselljus, antispinn, bromsassistans, en intern trunk release, och en fyrhjulig låsningsfria bromssystem hjälper Accord upprätthålla femstjärniga crash betyg i förare, passagerare och bakre åkande krasch tester, enligt Automotive.com.
bekvämlighet funktioner

Honda Accord kommer också med ett antal praktiska funktioner. Till exempel, standard funktioner inkluderar farthållare, tillsammans med elstyrda bålen, fönster, dörrar och lås, och många eluttag i hela fordonet. Hålla förarkomfort i åtanke, erbjuder Honda Accord tilt ratt och ratt räckvidd, vilket gör det möjligt för föraren att hitta positionen ratten som är mest önskvärd. För längre resor och för att bidra förare och passagerare vision och synlighet ger Accord främre läslampor samt upplyst förare och passagerare speglar fåfänga. Ett ventilationssystem med mikrofilter och standard luftkonditionering är enkla tillägg som lägger till förare och passagerare nivåer komfort.
Ljud och Diverse Egenskaper

Ljud och underhållning i Honda Accord är utformade för att hålla sig à jour med dagens teknik. Till exempel, de vanliga ljudfunktioner utrusta Accord med en RDS ljudsystem med AM /FM-radio och CD-spelare som läser MP3-filer. Den Accord erbjuder också en antenn för att underlätta honing in på närliggande radiostationer, och sex högtalare för att fylla bilen med ljud. Förutom de många säkerhet, bekvämlighet och ljud funktioner, erbjuder Accord bakre fällbara säten, vilket ger mer utrymme för förvaring. Stammen kan nås med fjärrkontroll trunk release, eller vid baksätet mittarmstödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136439.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.