Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för Ford SHO V6

Ford SHO V6 är en resultatorienterad versionen av full-size Taurus sedan. Ford började för 2010 års modell som en efterträdare till tidigare Taurus SHO modeller som används för en V8-motor i mitten till slutet av 1990-talet fram SHO V6. Ford Taurus SHO är high-end modellen i Oxen linje, som omfattar mer blygsamt prissatta och mindre kraftfulla sedaner som också använder Taurus namn och delar många komponenter med SHO. Layout och mått

Ford Taurus SHO V6 har fyra dörrar och plats för fem med två framsäten hink och en 60/40 split baksätet. Den använder en motor fram /fyrhjulsdrift layout, vilket skiljer den från andra versioner av Taurus som använder en framhjulsdriven konfiguration.

SHO är en full-size sedan på 202,9 inches lång på en hjulbas på 112,9 inches. Det står 60,7 inches lång och är 76,2 inches bred. Bilens maximala bagageutrymme är 20,1 kubikfot och har en 19-gallon bränsletanken. Fordonet har en 4224-pound tjänstevikt och kan dra upp till 1000 pounds.
Motor och Power

SHO V6 tar sitt namn från dess kraftfulla 3,5-liters V6-motor. Den SHO moniker har representerat "super-hög effekt" på tidigare modeller, men Ford använder någon sådan frasering i beskrivningar av den aktuella modellen. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 3,64 inches med 3,49 inches och använder en twin turbo, tillsammans med dubbla överliggande kamaxlar.

Den resulterande effekten är 365 hästkrafter vid 5.500 rpm och 350 foot-pounds av vridmoment vid 3500 rpm. Ford installerar en sexväxlad automatlåda i varje SHO V6, vilket resulterar i en bränsleeffektivitet på 17 miles per gallon i staden förhållanden och 25 miles per gallon på motorvägen.
Mekanik

SHO V6 omfattar fyrhjuliga skivbromsar med låsningsfria bromsar, samt drivlina antispinn för stabilitet. Det har kuggstång styrning och ett rostfritt avgassystem. Upphängningen består av gas-trycksatta chocker och spiralfjädrar i fram och bak.

Standard SHO V6 modeller levereras med 19-tums aluminiumfälgar som standard, men köparna kan också välja 20-tums lättmetallfälgar med P245/45YR20.0 prestanda däck.
funktioner och alternativ

top-of-the-line Taurus modellen kommer SHO V6 med ett antal standard lyx och bekvämlighet funktioner, med mera finns som tillvalsutrustning. Dual-zons klimatanläggning är standard på alla SHO V6s, liksom farthållare och tre 12-volts eluttag. Varje SHO V6 innehåller också en läderklädd ratt och läder växelspak knopp. Köpare kan lägga kraft justerbara pedaler, en taklucka eller en kompressor.

Standard underhållningssystem inkluderar en AM /FM /satellitradio med en in-dash CD-spelare som kan avkoda MP3-filer. En premie ljudalternativ uppgraderingar till en 12-bands equalizer, en kraftigare förstärkare och rattmonterade reglage radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137691.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.