Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mitsubishi Lancer Features & Specs

Den 2010 Mitsubishi Lancer är en kompakt fem passagerare sedanmodell. Dess prestanda orientering hjälper till att särskilja den från de andra små fyra-dörr-bilar med vilka det konkurrerar. Tillgänglig i fyra trimspacklingar, däribland en Ralliart version med turboladdade motor och avancerad all-wheel drive-systemet, kan den Lancer vara optioned med funktioner, inklusive en 710-watts stereo-systemet, uppvärmda säten läder och high-intensitet ansvarsfrihet xenon strålkastare. Motorer

Mitsubishi erbjuder tre olika motorer på Lancer. De DE och ES trim nivå fordon mottar en 2,0-liters, fyra-cylindrig motor som genererar 152 hästkrafter och 146 mul-pounds av vridmoment medan du arbetande vid en kompressionsförhållande av 10:1. De GTS Lancers har en 2.4-liters motor som genererar 168 hästkrafter och 167 mul-pounds av vridmoment vid 10.5:1 kompression. Den Ralliart varianten använder den 2.0-liters motor från den DE-och ES Lancers, men turbocharges it. Den turboladdade motorn har en betydande prestanda affärsvinst, genererar 237 hästkrafter och 253 mul-pounds av vridmoment vid en kompressionsförhållande av nio till ett.


Transmissioner

Mitsubishi: s DE, ES och GTS Lancers har två olika överförings val. Den basen transmissionen är en fem-växlad manuell medan en kontinuerligt variabel transmission, vilket erbjuder likartade köregenskaper till en automatisk, är också ett alternativ. Den Ralliart Lancer levereras med en sex-hastighet, dual-clutch automatisk manuell växellåda. Denna transmission möjliggör för extremt snabba manuella redskap förändringar, medan ändå erbjuda bekvämligheten med en automatisk transmission.



Exterior Dimensioner

De 180-tums långa Lancer åkattraktioner på en 103,7 tums hjulbas. Vid 69.4 inches i bredd, rider det på en 60,2-tums track i både den främre och bak. Denna fordonet sitter minst 5.9 inches off av det slipat, och är en sammanlagt av 58.7 inches tall. Den lättaste Lancer är den manuell växellåda utrustad DE edition vilket väger £ 2911., Medan den tyngsta är den all-wheel drive Ralliart edition vilket väger £ 3462. Oberoende av vikt eller trim nivå, har varje Lancer en front-axle viktade fördelning av 60 procent i fronten och 40 procent i den bakre.


Passenger Compartment

Passagerare i den framsätet av den Lancer njuta av 39.6 inches av headroom, 54.7 inches av skuldra room, 53.3 inches av hip room och 42.2 inches av benutrymme. I det bakre, har de 36.9 inches av headroom, 54,3 inches av skuldra room, 54.1 inches av hip room och 36.1 inches av benutrymme. Varje Lancer har en 12,3-kubisk fot trunk, utom för den Ralliart upplagan vilket har 10 kubikfot


Warranty Täckning

Mitsubishi erbjuder ett fem-år eller 60.000. - mil stötfångare-till-stötfångare garanti och fem år av vägassistans täckning på Lancer. I Utöver till detta täckning, har den drivlinan 10 år eller 100.000 miles av täckning, samt den bilen också har ett sju-år eller 100,000-mil garanti mot korrosion eller perforation. Den Ralliart upplagan bär en kortare tre-året eller 36.000-milen begränsad stötfångare-till-stötfångaren och fem-året eller 60.000-milen begränsad drivsystem garanti.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135921.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.