Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

91 Dodge Stealth Base Model Alternativ

I 1991 års Dodge Stealth var en prestation sport-bil som produceras av Dodge som delade en liknande chassi, kaross och motor med sin kusin, den Mitsubishi 3000GT. Basmodellen Dodge Stealth kom med många delar av utrustning för att komplettera sin känsla prestanda fordon, men en kund hade ett brett urval av tillvalsutrustning --- från läderinteriörer till ljudsystem --- som kunde uppgradera bilen. Drivlina

1991 Dodge Stealth basmodellen erbjöds med en fyra-växlad automatlåda som ett tillgängligt alternativ. De fyra-växlad automatlåda, liksom fem-växlad växellåda som var standard med fordonet, kom med en överväxel för att styra gas konsumtion.
Fjädring

Dodge Stealth presenterade låsningsfria bromsar som tillval för 1991, trots att fordonet har en sport fjädring och skivbromsar fram och bak. Låsningsfria bromsar var en fabriksmonterad option.
Audio System

1991 Dodge Stealth presenterade två audio alternativ för bilens interiör. Den första, en radio /kassett enhet, spelade band och innehöll AM /FM-radio. Den andra var en CD /radio enhet som spelade cd-skivor.
Ammenities

Dodge Stealth inte har flera delar av utrustning som kan vara standard på moderna fordon. År 1991 var luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, lås makt, och farthållare alla alternativ som måste beställas från generalagenten innan fordonet levererades från fabriken.
Stoff

Interiors i Dodge Stealth kom standard med tygmaterial täcker sätena, med läder sittplatser som ett tillgängligt alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136575.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.