Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Subaru Transmission Identification

Biltillverkare kan erbjuda många olika motoralternativ för olika märken och modeller av fordon. Du kanske inte vet vad motor du har i din Subaru, men det kan vara snabbt och enkelt att ta reda på. Att hitta VIN

Varje bil har sin egen individuella Vehicle Identification Number, eller VIN, vilket kan hjälpa dig att identifiera vilken typ av motor du har. Den 17-siffriga VIN är vanligtvis beläget i den vänstra hörnet av instrumentbrädan (som skall läsas genom vindrutan). Det kan också vara placerad på en informationstavla på kanten av förardörren, på fordonets registrering eller på själva motorn. VIN


Läsa 11th karaktär av VIN avser vilken växt det gjordes och vilken sändningen är i din Subaru. Till exempel, om antalet är "4", var fordonet bygger i USA, med en femstegad SportShift automatlåda, om antalet är "5", byggdes det i USA med en fyrväxlad SportShift automatisk, nummer "6" avser en femväxlad manuell all-wheel-drive, "7" betyder att fordonet har automatisk fyrhjulsdrift, men hastigheten varierar från år. Om den 11: e tecknet är ett "G" betyder det att du har en manuell all-wheel-drive bil tillverkad i Japan, "H": en automatisk fyrhjulsdrift tillverkad i Japan, och "L" betyder en sexväxlad manuell växellåda , även i Japan.
Engine VIN Indikatorer

sjätte siffran i VIN kommer att berätta vilken typ av motor du har i din Subaru. Till exempel, om antalet är "2" och avser en 2,0-liters, fyrcylindrig motor, antalet "6" avser en 2,2-eller 2,5-liters, sexcylindrig motor, antalet "7" refererar till en 2,5-liters turbomotor och antalet "8" avser en 3,0-liters, sexcylindrig motor.
Övriga VIN Indikatorer

De enskilda antalet VIN betyder olika saker om fordonet. Till exempel hänvisat femte numret till kroppen stil, den sjunde i trim och 11 till transmissionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138255.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.