Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem med en M5

BMW: s namn idag är synonymt med lyx och effektivitet. Företagets rötter går tillbaka nästan 100 år till sin början som ett flygplan motortillverkaren. De gick på att bli en av de bästa säljarna av bilar hela 20 och in i 21-talet. Nackdelen med biltillverkning är att det är inte utan sina buggar och problem, vilket kan resultera i återkallelser, såsom fallet med BMW M5. Krockkuddar

En M5 minns ägde rum 2003 som ledde till återkallande av 23.000 BMW M5 fordon. Problemet låg i en mikroprocessor inom luftkudden kontrollområde. Airbagen Styrsektionen fungerar inte bara de främre krockkuddar, men sidan krockkuddar samt. Felet kan leda till att komponenter blir aktiverade utan anledning, vilket driftsättning krockkudde. Om en passagerare är nära till luftkudden vid oväntade release, kan allvarliga skador uppstå.
Däck

Ibland påminner inträffar på små skalor, t.ex. fallet med 2001 återkallande påverkar M5 däck. Problemen uppstod endast på fordon med de valfria 18-tums däck. När däcken installerades, den maskin som pumpade däcken potentiellt skadade några av däckets sidoväggar, vilket kan resultera i luftläckage från däcket. Detta ställer förare vid en ökad risk för en krasch på grund av plötslig förlust av kontroll och hantering.
Bromsljusen

En återkallelse emitterades under 2000 identifiera en Problemet med över 17.000 M5 bromsljus finns på de 2000 M5 modeller, samt 528, 740 och 328 modeller av BMW. Inom BMW-bilar, ansluter en switch bromspedalen och yttre bakljus. Den dåligt fungerande fordon hade potential att ha en switch misslyckande, vilket kan resultera i bromsljusen är i ett permanent på plats, liksom en permanent avstängt läge, oavsett läget för bromspedalen. Detta problem kan skapa risker för föraren samtidigt som man försöker manövrera fordonet, speciellt i högtrafikerade områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136365.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.