Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1976 Oldsmobile Cutlass Supreme Specifikationer

The Oldsmobile Cutlass Supreme var stiliga för 1976 med nya quad rektangulära strålkastare och en grill med vertikala streck som sträckte sig förbi den övre kanten av den främre änden mot huven. Liksom tidigare var det mid-size Cutlass Supreme erbjuds som en tvådörrars coupe, fyra-dörrars sedan och kombi (kallas Cutlass Supreme Cruiser). Nytt för året var tvådörrars Cutlass Supreme Brougham, som presenterade lyxig interiör utnämningar och en 60/40 uppdelat framsätet. Karossutformningar och dimensioner

tvådörrars coupe var 211,7 inches lång, 76,2 inches bred, 53,4 inches tall, och red på en 112-tums hjulbas. De fyra-dörrars sedan var 215,7 inches lång, 76,7 inches bred och 54,1 inches i höjd. Vagnen var 219,9 inches lång, 77,7 inches bred och 55,5 inches tall. Fyrdörrars sedaner och vagnar delade en hjulbas på 116,0 inches. Vagnar kom standard med två rader av sittplatser, en tredje plats var frivilligt. Alla Cutlass Supremes används kropp-on-frame konstruktion och hade en 22-liters bränsletank. Curb vikter varierade från 3,637 pounds för en bas tvådörrars coupe till 4,370 pounds för en vagn utrustad med tre säten. Addera Powertrain

För alla Cutlass Supremes utom Cruiser , en overhead-ventil, var inline sexcylindrig standard. Det fördrivna 250 cubic inches, eller 4.1 liter, och producerade 105 hästkrafter och 185 ft-lbs. vridmoment med ett enda fat Rochester förgasare. Det var parat med en tre-växlad manuell växellåda med kolumn-monterade växling. En 260-kubik-tums (4,3-liters) overhead-ventil V-8 var frivilligt, det producerade 110 hästkrafter och 205 ft-lbs. vridmoment med hjälp av en två-FAT förgasare. En femväxlad manuell overdrive, med golvmonterad shifter, var tillgängliga med denna motor.

Cutlass Supreme Cruiser kom med en 350-kubik-tums (5,7-liter), overhead-ventil V-8 gör 170 hästkrafter och 275 ft-lbs. vridmoment med en Rochester fyra-FAT förgasare. En tre-växlad automatlåda var standard med denna motor. Båda objekten var tillval på kupéer och sedaner.

Den största motorn alternativet var en 455-kubik-tums (7,5-liter), overhead-ventil V-8, som producerade 190 hästkrafter och 350 ft-lbs. vridmoment med en Rochester fyra-FAT förgasare.
standardutförande och tillval

automatlåda var standard med motorer undantränger 350 eller 455 cubic inches. Servostyrning, av den recirkulerande-ball variation, var också vanliga. Främre bromsarna var skiva, medan bakbromsarna var trumma, servobromsar var standard utom på Coupe, som de var frivilliga. FR78 x 15 däck användes utom på vagnen, som används HR78 x 15. Alla modeller hade en individuell hjulupphängning med spiralfjädrar, vapenkontroll och krängningshämmare samt en live-axel bak fjädring med spiralfjädrar.

Nyligen frivillig för 1976 var två löstagbara glas takpaneler, dvs en "T-toppen." Andra alternativ med tonat glas, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och lås, power-justerbara säten, farthållare, tilt ratt, fjärr-styrda speglar, sport speglar, tvåfärgad färg, tråd hjulsidor och olika stereo och högtalare konfigurationer.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137682.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.