Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur till låsa upp en 2000 Honda Civic

Civic är en sedanmodell som ursprungligen gjordes på 1970-talet. Före detta, var Honda mest känd för sina motorcyklar. Den Civic var framgångsrik och fortfarande tillverkas som av 2010. De 2000 modeller kom standard med många säkerhetsfunktioner, inklusive passagerare krockkuddar, sido barer effekter och en rad varningslampor. Du kan också få den extra bekvämligheten av makt lås för ett extra pris. Men innan du låser dessa dörrar, är det bara meningen att du vet hur man låser upp dem. Instruktioner
inifrån bilen
1

Stanna bilen och sätta upp överföringen i "parken".
2

Tryck på "Up" pilen på "Lock "knappen, om du har makt lås, elektroniskt låsa din dörr. Tryck på den två gånger för att låsa upp alla dörrar (för förare och passagerare endast).
3

dra upp bulten på dörren, som sitter på ungefär axelhöjd. Detta kommer att låsa din dörr manuellt, men någon annan i bilen kommer att behöva låsa upp sin dörr manuellt också. Se till att trycka tillbaka sprinten ner innan du kommer ut, för att åter dörren.
4

bort din nyckel från tändningen för att låsa upp dörrarna med hjälp av din fjärrkontroll.

Från utanför bilen
5

Sätt in nyckeln i antingen förarens eller passagerarens dörr och vrid den 1/8-turn till höger. Väl inne kan du trycka på knappen "Up" på "Lock"-tangenten för att låsa upp resten av dörrarna.
6

Tryck på "Lås upp"-knappen på din fjärrkontroll för att låsa upp förardörren.
7

Tryck på "Lås upp"-knappen på din fjärrkontroll två gånger för att låsa upp alla dörrar.
8

Öppna din dörr inom 30 sekunder efter upplåsning den med fjärrkontroll. Om du väntar längre än detta, kommer dörrarna relock automatiskt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137062.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.