Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur vill kolla Transmission Fluid på en 1994 Plymouth Acclaim

Kontroll av transmissionsolja är en del av månatligt underhåll som behöver utföras på en Plymouth Acclaim. Om transmissionsolja är låg, kan bilen inte fungerar eller du kan bära ut motorn. Om vätskan är genomgående låg, kanske du har en läcka som måste behandlas omedelbart för att rädda din bil och tusentals dollar för att reparera den. Saker du behöver
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Slå på Acclaim och låt den gå i 15 till 20 minuter. Detta är för att värma upp överföringen och få en korrekt avläsning på minnet.
2

Öppna huven på Acclaim. Addera 3

Titta framåt på förarsidan. Det bör finnas en liten, rund cirkulärt objekt som antingen rött eller gult. Det ser ut som en liten cirkel stor nog för ett mycket stort finger till att gå in.
4

Dra upp den röda eller gula ringen. Detta är transmissionsolja oljestickan. Drag pinnen hela vägen ut, försiktigt så att inte slunga den och få transmissionsolja på dina kläder. De komponenter under huven är varm, så försök att inte röra något annat.
5

Torka hela längden på klubban med den butik trasa.
6

doppa den tillbaka in i bilen där den var innan.
7

Dra ut och titta på vätskenivån. Det finns markeringar på änden av pinnen som visar en full nivå och en låg nivå av transmissionsolja. Nivån bör vara runt hela linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135967.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.