Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Rod åtdragningsmoment Specifikationer för Chevy Cobalt

Den 2010 Chevrolet Cobalt är en kompakt sedanmodell som också kan köpas i coupe trim. Den Chevy Cobalt infördes 2005 för att ersätta Chevrolet Cavalier. Cobalt konkurrerar med Ford Focus, Nissan Sentra och Toyota Corolla. Den 2010 Chevy Cobalt har en GM 2.2L V-4 motor. Cobalt är en bränslesnål bil betygsatt på 25 mpg i staden och 35 mpg på landsväg för manuella växellådor. Vevstake Specs

2010 Chevrolet Cobalt använder spö kupolmuttrarna istället för bultar. Förbindningsstången förbinder kolvarna till vevaxeln. En uppsättning av vevstaksöverfallet muttrarna på vevstaken har 32 fot-lbs. av vridmoment och en annan uppsättning av vevstaksöverfallet nötter har 38 fot-lbs. av vridmoment.
Vevaxel Vridmoment specifikationer

ramlageröverfall bultar ansluter vevaxeln till motorblocket har 70 fot-lbs. av vridmoment och bultarna förbinder vevaxeln lägessensor till motorblocket har 5,92 fot-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder svänghjulet på vevaxeln har 55 fot-lbs. av vridmoment, medan bultarna som förbinder svängningsdämparen på vevaxeln har 77 fot-lbs. av vridmoment.
topplock Vridmoment specifikationer

Bultarna som förbinder kamaxeln till topplocket har 8 fot-lbs. av vridmoment. De långa bultar som förbinder cylinderhuvudet till motorblocket har 46 fot-lbs. av vridmoment i steg ett och 90 grader eller 1/4-tums av vridmoment i steg två. De korta bultarna som förbinder topplocket till motorblocket har 43 fot-lbs. av vridmoment i steg ett och 90 grader eller 1/4-tums av vridmoment i steg två. Nötterna förbinder avgasgrenröret till topplocket har 9.58 mul-lbs. av vridmoment och bultarna förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 24 fot-lbs. av vridmoment. Vipparmen stud mutter ansluten till topplocket har 37 fot-lbs. av vridmoment, har tändstiftet ansluten till cylinderhuvudet 10 fot-lbs. av vridmoment, och bultarna som förbinder ventilkåpan till cylindern har 7.42 mul-lbs. av vridmoment.
Motor Dimensioner

GM 2,2 V-4 motor har en borrning /slag av 3.38/3.72 inches och ett kompressionsförhållande på 10 till 1. Gasen motorn använder en multi-port bränsleinsprutning (MPFI) systemet. Den har en dubbel överliggande kamaxel (DOHC) med fyra ventiler per cylinder för totalt 16 ventiler. Motorn har en cylindervolym på 134 cubic inches eller 2,2 liter.
Engine Performance

2010 Chevrolet Cobalt har ett maximalt vridmoment på 150 fot-lbs. vid 4.900 rpm och ett maximalt hästkrafter på 155 hk vid 6.100 rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138246.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.