Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man byter batteri i en fjärr keyless inresa för en 1998 Pontiac Grand Prix

Batteriet i din 1998 Pontiac Grand Prix makt dörrlås fjärrkontroll vanligtvis varar två år vid normal användning. Om du upptäcker att du behöver för att komma närmare din bil än vanligt för att låsa upp den med fjärrkontrollen, kan du behöva byta ut batteriet. I 1998 års Grand Prix Fjärrkontrollen använder ett CR2032 batteri. Fjärrkontrollen kan förlora programkod som kommunicerar med din bil under batteribyte processen. Om detta händer, kan du synkronisera din fjärrkontroll med bilen i några sekunder. Saker du behöver
Tunn, platt föremål
Visa fler instruktioner
Batteribyte
1

Infoga ett tunt, platt föremål i springan mellan de två halvorna av fjärrkontrollen. Vrid objektet något att separera de två delarna.
2

Bänd ut batteriet ur facket försiktigt. Använd inte metallföremål för att dra ut batteriet ur facket.
3

Sätt i det nya batteriet i fjärrkontrollen. Linje upp batteriet för att matcha bilden ut i batterifacket på din Grand Prix fjärrkontroll.
4

Tryck de två halvorna av fjärrkontrollen ihop ordentligt. Fjärrkontrollen ska klicka ihop så att du vet att det är helt ansluten.
5

Testa din fjärrkontroll. Om det inte fungerar, måste du synkronisera din fjärrkontroll till bilen. Addera Synkronisering
6

Stand inom närhet till bilen med din keyless inresa fjärrkontrollen.
7

Tryck på "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt och håll dem i sju sekunder. Om din bil är utrustad med ett stöld-avskräckande, kommer hornet att ljuda.
8

Testa fjärrkontrollen för att vara säker på att det fungerar. Upprepa processen om det inte synkroniserar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135963.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.