Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Cadillac CTS 6,2 L Performance

The Cadillac CTS är en midsize modellen introducerades 2003 . Finns i sedan, cabriolet och coupé , är modellens högpresterande V - Series uppskattad för sin stil , snabbhet , hantering och kraftfulla kompressormatade 6,2 - liters V8-motor kopplad till en sexväxlad manuell växellåda . Historia

första generationens V - seriens modeller var sedaner , som framställs från 2004 till 2007. För de första två åren en 5,7 - liters V8-motor med en 400 - hästkrafter användes . För de följande två åren en 6,0 - liters V8-motor med en 400 - hästkrafter användes . Båda motorerna var parat med en sexväxlad manuell växellåda , en kombination som möjliggör första generationens Cadillac CTS - V-modeller för att resa från noll till 60 miles per timme i ungefär fem sekunder .
Nuvarande modellen

Den andra generationen CTS - V gjorde sin debut 2009 . Det fanns ingen 2008 modell . Den aktuella motorn är en detuned version av Chevrolet Corvette motor , effekt på 556 hästkrafter och 551 foot- pounds av vridmoment . Noll till 60 tiden har reducerats till 4,3 sekunder och den fjärdedel mil CTS - V slutar i 12,4 sekunder . Eventuellt är en sexväxlad automatlåda med växelpaddlar tillgängliga .
Fuel Economy

Cadillac CTS - V kräver premium bränsle . Naturvårdsverket klassar bränsleekonomi 14 mpg stad , 19 mpg highway .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136859.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.