Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2010 Versa Vs . 2009 Versa

Den subcompact Nissan Versa kombinerar en liten fordonstrafik fotavtryck med överraskande innerutrymmen och bränsleekonomi . Den nybörjar fordonet infördes 2007 och är fortfarande populär bland köparna . Modellen är fortfarande i sin första produktionscykeln , så det har inte skett några större förändringar vare det . Uppdateringar för 2010

Förändringarna från 2009 till 2010 är typiska för de mindre justeringar utförs på en överföring modell . En mindre estetisk uppgradering ger Versa ny front och bakre stötfångare och grill behandlingar och nya hjul , samt uppgraderad interiör trasa . Nissan har gjort låsningsfria bromsar , antisladdsystem och antispinnsystem standard på 1.8 SL -modellen , och ett navigationssystem är nyligen tillgänglig för 2010 . Alternativ paket har reviderats liksom .
Tävling

Versa konkurrerar med andra nybörjar bilar som Honda Fit , Ford Fiesta och Toyota Yaris . Den finns som en femdörrars halvkombi och fyradörrars sedan , med ett urval av ekonomiska 1,6 - liters och 1,8 - liters fyrcylindriga motorer . Nissan utrustar Versa bra för en nybörjar bil , och som Bluetooth handsfree-telefon -anslutning , satellitradio och keyless inresa finns tillgängliga .
Accolades
< p > den Versa har tagits emot väl på marknaden , Consumer Digest har rankat det som en " Best Buy " för tre år i rad , och Insurance Institute for Highway Safety ( IIHS ) ger den högsta säkerheten betyg för front - side - och bak - effekt kraschar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137570.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.