Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en 2003 Lexus LS430 Key

I 2003 Lexus LS430 kommer med en mängd säkerhetsfunktioner , bland annat en elektronisk nyckel med en transponder chip , tillsammans med ett keyless inresa fjärrkontrollen inbyggd i nyckeln . Du kan inte starta bilen utan den tilldelade elektroniska nyckeln och transponder chip . Programmera knapp och den bifogade fjärrkontrollen kräver en specialiserad dator , den bruksanvisning ger inte ombord programmeringsinstruktioner . Instruktioner
1

Ring din Lexus -återförsäljare och boka en tid för att programmera en ny nyckel för ditt fordon . Du kan bara beställa en ny nyckel genom en Lexus -återförsäljare . Sofistikerad utrustning krävs för att skära nyckeln och ingen annan nyckel fungerar i bilen . Dessutom kan du programmera upp till fyra huvudnycklar och tre sub- nycklar för samma fordon . En huvudnyckel kan du starta motorn medan sub - nycklar kommer endast att tillåta dig att komma in i bilen .
2

Gå till återförsäljare , per din tid , för att få teknikern programmet din nyckel . Teknikern kommer att programmera fjärrkontrollen vid den tidpunkten . Dealern kommer troligen ut en avgift .
3

Test nyckeln och fjärrkontrollen genom att starta motorn och använder fjärrkontrollen för att låsa upp dörrarna med teknikern närvarande . När du har bekräftat den nya nyckeln och distansarbete , kan du betala de avgifter som krävs och lämnar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136469.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.