Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 2004 Mitsubishi Lancer Ralliart

Lancer Ralliart är en prestanda sedan tillverkas och distribueras av Mitsubishi. Med den fysiska utseende av en rallybil, är 2004-modellen allmänt tillgängliga på begagnade bilhandlare. Motor

2004 Mitsubishi Lancer Ralliart är utrustad med en 2,4-liters, inline-fyra-cylindrig motor med 162 hästkrafter och 126 pund-fot av vridmoment. Motorn använder en multi-point bränsleinsprutningssystem med en 13,2-liters bränsletank. Enligt Naturvårdsverket uppskattar, är Lancer bränsleekonomi 23 miles per gallon i staden och 29 miles per gallon på motorvägen.
Fjädring

2004 Mitsubishi Lancer Ralliart använder en oberoende fjäderben fram med krängningshämmare och spiralfjädrar, och en multi-link fjädring bak med krängningshämmare och fjädrar fram. Den sedan har en fyrhjulig låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning. Fyra skivbromsar, inklusive två ventilerade skivor, bidra till att stödja ABS.
Inredningsdetaljer
funktioner

inre av Lancer inkluderar luftkonditionering, ett ljudsystem med AM /FM-radio och CD-spelare, farthållare, och dörrar makt och fönster. Ytterligare sittplatser funktioner inkluderar sport-stil förare och passagerare med höjdjustering, tre asymmetriska framåtvänd baksäten och nackskydd.
Säkerhet
funktioner

Säkerhet på Lancer inkluderar barer sidokollisionstester att hjälpa kudde åkande i bilolyckor och en center högt monterade bromsljus som hjälper belysa vägen. Krockkuddar distribuera på förar-och passagerarsidan fram. Ytterligare specifikationer inkluderar en barn-stol nedre förankringen, en trunk release och justerbara säkerhetsbälten med bältessträckare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137447.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.