Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man läser en Honda VIN-nummer

En fordonets chassinummer (VIN) är en unik, 17-teckens alfanumerisk identifierare som identifierar den exakta Honda modell du har, liksom den ursprungliga motorn. Mellan 1950 och 1980, började tillverkarna att stämpla vins på fordon, men National Highway Traffic Safety Administration inte standardisera formaten fram till början av 1980-talet. Varje del av VIN har en innebörd som bilägare enkelt kan förstå. Instruktioner
1

Hitta din Honda VIN, som i allmänhet är stämplat på dörrpost av framdörren (vanligtvis förarsidan, men ibland passagerarsidan), nära vindrutan och på motorn, styrningen hjul eller kolumn, radiator fästet och andra platser.
2

Förstå VIN-format. Vins är uppdelade i segment som identifierar landet, tillverkare, fordonstyp och attribut, årsmodell, monteringsfabrik och produktionen sekvensen. Sajten vinguard.org /vin.htm innehåller detaljerad information om de alfanumeriska tecken och deras betydelse i Vins.
3

avkoda VIN gratis på Carfax. Gå till carfax.com anger VIN i "Starta sökning" rutan på höger sida av webbsidan, och tryck på "Hämta Carfax!" knappen. Resultaten avkoda VIN, ge Honda märke, modell eller serie, diverse utrustning och attribut. Du kommer också att bli tillfrågad om du vill köpa en bil rapport bil historia. Avkoda VIN gratis på AnalogX
4

. Gå till analogx.com anger VIN i sökrutan i mitten av webbsidan, och tryck på "Decode"-knappen. På resultatsidan, kan sökningen ta en stund som detaljer, såsom modellen, motorstorlek och alternativ blir tillgängliga.
5

Gå med i HondaClub forumet. Den HondaClub erbjuder artiklar, Honda fakta och diskussionsforum för Honda ägare och entusiaster. Om du har en vintage Honda och behöver hjälp att avkoda VIN eller hitta sin plats, registrera dig gratis och skriva en fråga i forumet. För att registrera, gå till hondaclub.com, klicka på "Registrera" länken längst upp på sidan och följ instruktionerna.
6

Tolka vins 1983-1998. Om du har en Honda tillverkade mellan 1983 till 1998, kolla "Honda VIN Numbers" i Resources. Webbplatsen kommer att ge en analys av varje karaktär och dess innebörd, såsom nation av ursprung, tillverkare, kroppstyp, transmission och monteringsfabrik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135975.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.