Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2003 Jaguar Vanden Plas: startproblem

XJ är en lyxig sedanmodell som erbjuds av Jaguar. Under 2003 års modell, var XJ finns i fem trimmar: XJ8, XJ Sport, Vanden Plas, XJR och Super V8. I 2003 års Jaguar XJ Vanden Plas drevs av en 290-hästkrafter, bränsle-insprutning, 4,0-liters V-8 motor. Även Jaguars har förbättrats i kvalitet och tillförlitlighet, enligt MSN Autos, kan de 2003 Vanden Plas att plågas av vanliga startproblem. Ingenting händer
p Om du vrider om nyckeln och motorn inte göra något buller, är det möjligt att batteriet är dött. Om batteriet är fulladdat eller har ersatts, kunde flera andra delar vara den skyldige. En felaktig tändningslåset, startmotorn eller ledningsdragning kan också orsaka Jaguar inte att starta. Korroderade batteripolerna och den överförings-inte varvid fullt engagerad in "Park" är också möjliga orsaker.


The Engine Clicks

Det finns flera möjliga problem om motorn låter som det försöker vända över eller klickar men aldrig helt börjar. De första två saker att kontrollera är den batteriet-och bränslet. Om batteriet är svagt eller terminalerna är korroderade, kanske den inte har tillräckligt med kraft för att starta XJ. Ingen gas kan också orsaka Vanden Plas att inte helt starta, så att lägga bränsle skulle lösa problemet.
Motorn startar släcks sedan

Om motorn startar som vanligt, sedan stängs så snart knappen släpps, är tändningslåset troligen problemet. Om motorn dör efter att engagera överföringen, kan problemet vara Jaguars converter clutch ingrepp omvandlaren transmissionsmomentet vid fel tidpunkt. Om motorn stängs av när du kör och kommer inte att starta om, kan problemet vara bränslepumpen.
Ytterligare startproblem

2003 Jaguar XJ Vanden Plas ' motorn är som alla andra; det kräver gnista, bränsle och luft att starta. Om någon av dessa delar saknas, kommer motorn inte vändas. En felaktig tändstift, kablar, bränslepump, batteri, insprutare, luftmassemätare och säkring kan alla orsaka startproblem också. I den händelse dina Vanden Plas inte startar, kontakta den tjänsten departementet av en lokal Jaguar återförsäljaravtal.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137402.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.