Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man kan förbättra bränsleekonomin för en 2006 Hyundai Accent

Vare sig du är ute efter att förbättra bränsleekonomin i 2006 Hyundai Accent för miljömässiga eller ekonomiska skäl, det finns ett antal sätt du kan uppnå dina mål. Accent bränsleekonomin är betyget 25 miles per gallon i stadskörning och 32 miles per gallon i landsvägskörning, enligt Naturvårdsverket. Du kan använda så många eller så få av följande tips för att förbättra din bränsleekonomi, beroende på hur mycket av en ökning du söker och hur mycket av en förändring du är villig att göra i dina körvanor. Instruktioner
förbättra bränsleekonomin
1

Genom att hålla din Accent väl underhållna och stämde upp, kan du förbättra din bränsleekonomin med upp till fyra procent, enligt Federal Trade Commission. Hyundai rekommenderar byte av motorolja och oljefilter var 7500 miles och byta tändstift var 30.000 miles.
2

Håll däcken ordentligt pumpade. Inte bara kommer det att förlänga däckets livslängd genom att främja jämnare slitbaneslitage, men kan öka bränsleförbrukningen med tre procent, enligt FTC. Standarden Accent Däcken skall pumpas till 30 PSI. Men om du har eftermarknaden däck på fordonet, kan det rekommenderade trycket vara annorlunda. Däcktrycket information kan hittas på sidoväggen av däcket på Accent. Drastiskt minska din bränsleekonomi
3

Aggressiv körning och snabb startar från ett fullständigt stopp. Genom att lätta på gaspedalen, kan du minska bränsleförbrukningen med cirka 31 procent, enligt tester utförda av Edmunds.com.
4

Skift i friläge när du ser ett rött ljus längre fram. Genom att flytta in i friläge, kommer du att kunna kusten längre när tomgångskörning. Detta använder betydligt mindre gas än accelerera till ett stopp och sedan bromsa hårt. Du kan använda den här metoden om du har 5-växlad manuell växellåda eller 4-växlad automatlåda i Accent.
5

Även detta steg kan ta lite tid att vänja sig, stänga av bilen på tomgång kan ha en betydande effekt på bränsleeffektivitet. Helst bara använda detta trick när du ska gå på tomgång i en minut eller mer, som när väntar på att plocka upp någon eller väntar på ett tåg att passera. Detta kan minska bränsleförbrukningen med upp till 19 procent, enligt tester utförda av Edmunds.com.
6

Använd endast den rekommenderade bränslet oktannivån i Accent, som kommer att göra din motor fungerar mer effektivt. Hyundai rekommenderar användning av 87 oktan bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138244.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.