Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mitsubishi Galant Specifikationer

Mitsubishi Galant infördes 1969 under muskel bil eran. Ursprungligen var Galant en tvådörrars coupe, men sedan dess debut, har Galant förvandlats till en elegant, fyra-dörrars sedan. Som av 2010, är ​​Galant i sin nionde generationen och sport större yttre och inre dimensioner. Den 2011 Mitsubishi Galant kombi kommer i SE och ES-modeller. Motor och bränsleekonomi

Båda modellerna av 2011 Galant kommit med en 160-hästkrafter, 2,4-liters, rak fyrcylindrig motor, även om en 155-hästkrafter, 2,4-liters, rak fyrcylindrig Motorn finns också i båda modellerna. Varje motor får 21 miles per gallon i staden och 30 mpg på landsväg, eller cirka 24 mpg kombineras. Den Galant har en 17,7-liters bränsletank.
Transmission och Drive Type

standardväxellåda för varje 2011 Galant är en fyrväxlad Sportronic med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Den Sportronic transmissionen kan föraren växla manuellt. Varje modell har framhjulsdriven med antispinn, fyrhjuliga skivbromsar, gas-trycksatta chocker och rack-and-pinion styrning.
Interiör och säkerhet

2011 Mitsubishi Galant plats för upp till fem personer med frontskopa och baksätet. Trasa platser och duk dörr trim kommer som standard med båda modellerna, och läder är tillgänglig. SE-modellen levereras med en taklucka, åtta Rockford högtalare, Rockford förstärkare och bak-kamera park längdkontroll. Båda modellerna levereras med makt lås, elektriska fönsterhissar, hastighet-känsliga vindrutetorkare och farthållare. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, förarsidan och passagerarsidan fram och sidokrockkuddar och första raden och andra raden krockgardiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136756.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.