Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1998 Chevy Cavalier specifikation

General Motors presenterade Chevrolet Cavalier 1982. Designad för att konkurrera med bränsleeffektivitet av japanska bilar, förblev Cavalier i produktion fram till 2005. År 1998 producerade General Motors Chevy Cavalier i tre karossutformningar: coupe, sedan och cabriolet. Medan olika 1998 Cavalier stilar erbjuds version-specifika funktioner, inklusive General Motors ett antal standard i alla versioner. Interiör

1998 Cavalier är utrustad med en AM /FM-Delco stereo och fyra högtalare. Standard invändig utrustning ingår mugghållare, en klocka och en fyrväxlad ventilationssystem. Den Cavalier har plats för upp till fem personer, med trasa hink sittplatser i fram och ett stycke baksätet. General Motors har också Cavaliers med mattan i bagageutrymmet och passagerarutrymmen. Framsätespassagerare har ett mittarmstöd med förvaringslåda och förvaringsfickor dörr. Den Cavalier har även främre och bakre askfat och en cigarr ljusare.
Prestanda

General Motors utrustat sina 1998 Cavaliers med en 2,2-liters, 115-hästkrafter, gjutjärn blockera motorn som standardutrustning. Kunderna kan också välja en valfri 2,4-liters motor. Bränsletanken rymmer upp till 15 liter blyfri bensin med ett bränslesystem. General Motors utrustad 1998 Cavalier med tre hastigheter och fyra-växlad automatisk växellåda eller en femväxlad manuell växellåda. Alla Cavaliers har en front-wheel-drive drivlina.
Hantering

1998 Chevy Cavalier funktioner servostyrning och ett låsningsfritt skiva bromssystem.

Safety

Standard säkerhetsutrustning i 1998 Chevy Cavalier inkluderar framsätet krockkuddar för passagerare och förare. Den framsätet funktioner rulle, trepunkts säkerhetsbälten för förare och passagerare och lap säkerhetsbälten för passagerare som rider i baksätet.
Exteriör

Yttre egenskaper 1998 Chevy Cavalier inkluderar svarta stötfångare, intermittent vindrutetorkare och varselljus. Bilen är utrustad med värmereflekterande tonat glas, justerbara speglar och strålkastare halogenlampor. Sedaner har fyra dörrar, och kupéer och cabrioleter har två dörrar.
Dimensioner

1998 Chevy Cavalier har 37,5 inches av utrymme i dess främre sittgrupp och 36.6 inches av utrymme i baksätet. Den mäter 180,7 inches i total längd, 68,7 inches i bredd och 53 inches i höjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136679.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.