Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vanliga problem med 1992 års Honda Accord LX

Honda Accords oftast har ett rykte som pålitliga bilar , men det är 1992 Honda Accord LX känd för att ha några återkommande problem . Dessa frågor rör oftast att starta bilen , inklusive packning frågor , en defekt huvudrelä /distributör och en oförmåga för gnistor för att komma ut ur bilens tändstift . Packningar

Huvudproblemet med packningarna i en Honda LX ligger inom ventilkåpan packning . Denna typ av packning fungerar som ett tätningsmedel som skyddar motorn. Utan ventil packning , kommer motorn i Honda LX blir sannolikt mer mottagliga för kylvätska eller olja läcker .
Huvudrelä

Huvudreläet av en Honda Accord LX ligger på instrumentpanelen ovanför farthållare knappen . För att se huvudreläet , måste du ta bort rutan stantfarthållaren . En sprucken huvudrelä kommer inte att kunna ventilera den värme som alstras av bilen .
Tändstift

Tändstift underlåta att ge gnistor ofta kommer att leda till problem med topplockspackning såsom diskuterats ovan . En felaktig topplockspackning kan påverka prestanda för hela bilen . Om byte av tändstift fortfarande inte ger gnistor , har du sannolikt att få en ny topplockspackning samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136247.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.