Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så här ändrar en Chrysler 300 till Tow Behind en RV

Chrysler inte är känd för att producera många bilar som är fabriks-redo för platt bogsering. Men det finns vissa modeller som kan skräddarsys för bogsering, inklusive Chrysler 300. Dessa kommer från fabriken med en fyra-eller fem-växlad automatlåda. Många av de bakhjulsdrivna modeller kan anpassas med en pump som cirkulerar transmissionsolja medan fordonet är i släptåg. För många, att lägga den nödvändiga bogsera utrustningen till denna 3800-pound lyx sedan är värt att ha en bekväm Chrysler på väg med dem. Saker du behöver
Automatisk växellåda Lube pump
Custom metall bottenplatta
Kabelsats
Visa fler instruktioner
1

Installera en eftermarknad automatisk pump transmission smörjning. Det kontinuerliga flödet av fluid genom överföring skyddar den när fordonet är i släp. Pumpen kommer med sina egna instruktioner för installation. Dessa tar mindre än en dag att installera, men en del kunskap om auto mekanik krävs.
2

Montera en metall bottenplatta under Chrysler. Samtliga monteringsbeslagen medföljer den anpassade plattan. Varje märke har sin egen installation riktningar, men mest anbringa direkt till ramen på bilen för maximal styrka. Slutresultatet är oftast ganska diskret. Vissa produkter är ganska komplicerat att montera, kräver avlägsnande av luft dammar, den främre stötfångaren och mer.
3

Wire Chrysler för bogsering med en kabelsats. Detta kommer att ansluta Chrysler till RV, vilket gör att RV att driva bromsljus och blinkers. Det finns många ledningar alternativ, beroende på om din bil och RV har fyra-eller fem-wire system. Alla bogsera fordon i USA och Kanada måste lagligen ha fungerande broms och bakljus. Kit finns som omfattar alla delar som behövs för att korrekt ansluta din Chrysler, och viss förståelse av ledningar är till hjälp för att korrekt installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137394.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.