Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1974 VW Thing specifikation

År 1969 började Volkswagen produktion på en liten, militär stil fordon känd i U.. som The Thing. Tinget fortsatte att säljas fram till 1983 även om försäljningen till civila stoppas 1980. Släktet av The Thing var en fyrhjulsdriven bil som används av den tyska militären kallas Kubelwagen. Den saken har flera namn. I Förenade kungariket, den hette The Trekker, och det var också känd som The Type 181. Den 1974-modellen år var det andra året tinget såldes i USA Kropp

Thing begagnade delar från både den enormt populära Beetle och VW Karmann Ghia. Tinget är byggt med samma chassi som VW Microbus innan 1968. Det var också baserad på samma plattform som Beetle. Saken är lättare än många bilar med en tjänstevikt på 2,006 pounds. Interiören är ganska spartansk, med endast en hastighetsmätare och handskfack utan en dörr. Interiören har inga mattor, och kan enkelt spolas ut för rengöring.
Motor

Liksom Beetle, är grejen motor placerad i bakre än främre. Bilen har bakhjulsdrift. Motorn är en luftkyld, 1,6-liters, fyrcylindrig, med 46 hästkrafter och 70 foot-pounds av vridmoment. 1974 Thing kan nå en topphastighet på ungefär 70 miles per timme. Motorn har ett kompressionsförhållande på 7,3:1 och en motorstyrka i förhållande till vikt på 43,6. pounds.
Konstigheter

Thing sålde inte eftersom det kan gå fort eller hade en vacker kropp design, men mest för att det var bara så konstigt. Kroppen var fyrkantiga och utilitaristisk, men onekligen unik för en personbil. The Thing vindruta kan vikas. Bilens fyra dörrar kan lätt avlägsnas, kräver inga specialverktyg. Alla saker kom standard med en sufflett, ett glasfiber hardtop var också ett alternativ. Ett annat alternativ var en gasdriven värmare hakas direkt på bilens bränsletank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137112.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.